Szinkronosan vagy Feliratosan?
Figyelt kérdés
Valaki megtudja nekem mondani hogy a szürke 50 árnyalatát feliratosan vagy magyar szinkronnal adják e majd?
Előre is köszönöm!!! (:
2015. febr. 2. 21:24
3/6 A kérdező kommentje:
1. ..:)
2. Koszonom !! :))
2015. febr. 2. 23:07
5/6 anonim válasza:
Nos, én mindenképp megnézem (ne ítéljetek az első rész alapján!), de szörnyen sajnálom, hogy szinkronosan adják. Ha összehasonlítod a két előzetest, nagyon sokat ront rajta...(Nyökög az egész, vontatott, színtelen a hangsúlyozás.) Szóval az igazi az lesz, ha online meg tudom nézni az eredeti verziót. értem, hogy valaki nem szeret olvasni filmnézés közben, de a mozik mindenképp levetíthetnék feliratosan is.
6/6 A kérdező kommentje:
De megnezem :D
Nekem is tetszett de az eredeti hangon tenyleg jobban átadja az egeszet.
Itthon is megnezem mindenkepp feliratosan :)
2015. febr. 6. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!