Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az mitől függ, hogy mikor...

NewFreeee kérdése:

Az mitől függ, hogy mikor kerül fel egy film az internetre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy az mitől függ, mikor töltenek fel egy filmet normál minőségben az internetre? Egy tavaly novemberben megjelent film (Éhezők viadala: A kiválasztott) után kutattam, de mindenhol csak nézhetetlen f*s mozis felvételt találtam, ami nem csak a HD-től, de még a 360p-től is elég távol állt. Rengeteg olyan film van amit meg szeretnék nézni, több hónapja jelentek meg, de egyszerűen nem találok semmit.

2015. jan. 16. 07:52
 1/3 anonim válasza:
Az egy sz@r film. És már régóta fent van mindenhol 1080p-ben.. Attól függ ki mikor lopja el, hogy töri fel ezek a fájlokat.
2015. jan. 16. 08:30
 2/3 anonim válasza:
Összekevertem az előző részekkel bocsi. Én sem találtam sehol. Passz h mért van ez
2015. jan. 16. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ált. a DVD megjelenéssel egy időben szokott felkerülni a netre is, 2-3 nap csúszással. Én legalábbis eddig amire nagyon vártam, az minden így volt. :)
2015. jan. 16. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!