A terminátor első vagy második része a jobb?
Tehát a Terminátor 1- A halálosztó (1984)
vagy a Terminátor 2 - Az ítélet napja (1991)
A Star Wars-on kívül talán az egyetlen film, ahol a második a jobb, legalábbis a többre tartott. Ennek valószínűleg a technikai újítások az oka.
Viszont én az első rész szívesebben nézem, de ennek csak az az oka, hogy a másodikat jóval többször láttam.
Második.
Voltaképp meg a Star Wars 1. és 2. része között ég és föld a különbség. Az 1. rész hála az égnek nem csöpög a nyáltól, a 2. rész nézése közben meg... Törölgetnem kellett a monitort. Régen nagyon sokat néztem végig a star wars trilógiát elejétől a végéig, és még nem volt olyan film amit úgy hagytam volna félbe, hogy nem nézem végig és most megállítom. A star wars 2. részének nézése közben muszáj volt megállítanom mert már belefulladtam anakin nyálába, erőt vettem és fél óra múlva folytattam. a 3. rész 3/4-énél megállítottam és letöröltem az egészet. Pont tegnap néztem. És azt hiszem utoljára...
Hol nem szarom le, hogy mit kérsz? Válaszoltam normálisan, erre az a megfelelő reakció, hogy: Köszönöm a választ!
Persze a megfelelő neveltetést nem kaphatja meg mindenki...
Egyéb valaki aki szerint a Star wars 2 jobb mint az 1 ?
Vagy írjam át a kérdést is?
Ez egyszerűen hihetetlen ami itt megy.
Miért nem a Hold felszíni kőzetéről írtatok, vagy a londoni forgalomról?
Három ocsmány, primitív, anyázós üzenet? :D
Elég szörnyű életed lehet, ha ezen ennyire felhúztad magad. Ha csak egy leheletnyivel több eszed lenne, akkor látnád, hogy én írtam az első választ te analfabéta, kisebbségi, tini gyökér.
Ui.: Most látom, hogy te vagy az a szerencsétlen, aki a múltkor is érvek nélkül makogott valami hatalmas ostobaságot az Aliens-ről. Szánlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!