Milyen sorozatokat ajánlanátok 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Lehet anime is, csak magyar szinkronos kéne.
Sorozatnál szinte bármi jöhet. Szeretem az Odaát-ot is, sőt láttam minden részét, amit megkaptam. De lehet olyan is, mint pl.: varázslók a waverly helyről. A Violettát azért már nem igazán szeretem, de a többi jöhet. Nos, miket ajánlotok? :)
Még gondolkoztam az AHS-n, de nem tudom, hogy az mennyire 13 éveseknek való.
2015. jan. 2. 12:06
1/9 anonim válasza:
Vámpír Naplók
Pletykafészek (Gossip girl)
Az AHS szerintem barátnőkkel,fiúkkal tökéletes:)Nem pont 13 éveseknek való..de jó az.
4/9 Zamira0 válasza:
Én is veled egykorú vagyok, szerintem tetszene neked a Vámpírnaplók, vagy a Pretty Little Liars (Hazug csajok társasága). Mint már előttem említették, a Teen Wolf is jó sorozat.:)
5/9 anonim válasza:
Egy tini naplója, német sorozat, én kb. 17 évesen néztem meg, de nagyon aranyos, asszem valahol fent van a neten
9/9 anonim válasza:
Business proposal!
Baromi jó, az előbb fejeztem be😍
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!