Janee277 kérdése:
Ajánlanátok jó sorozatokat?
Figyelt kérdés
Breaking Bad-et és a Dexter-t már kivégeztem, igaz az utóbbi végénél hiányérzetem volt, nem értem miért nem vállalták be a főszereplő halálát, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ezekhez a sorozatokhoz hasonló színvonalú sorozatot (vagy többet) szeretnék találni, amit nézhetek.2014. aug. 28. 19:39
1/22 anonim válasza:
Twin Peaks
True Detective (ez azért erősen túlértékelt, de csak 8 részes)
2/22 anonim válasza:
Milyenre gondolsz? :)
Krimiben jó az NCIS, a Gyilkos elmék (Criminal Minds), a Dr. Csont (Bones)
Misztikusból jó az Odaát (Supernatural)
Sci-fi-ból a Ki vagy, Doki? (Doctor Who)
A vámpíros sorozatoktól én a hajam tépem, de ott van a Vámpírnaplók (Vampire Diaries), az Inni és élni hagyni (Tru Blood)
A Trónok harcát (Game of Thrones) sokan szeretik, de azt képtelen voltam nézni, nem tetszett, hogy a nők konkrétan szexrabszolgák...
5/22 anonim válasza:
Köszönöm kérdező! NAGYON KÖSZÖNÖM! Komolyan mondom nem tudom miért kell egy kérdésnél lespoilerezni egy sorozat végét... Igazán hálás vagyok -.-'''''''''
6/22 anonim válasza:
Annyira nem kell aggódni, nem túl jelentős dolog.
7/22 anonim válasza:
2. a Trónok harcáról a lehető legnagyobb hülyeséget sikerült írnod,még hogy a nők ott szexrabszolgák?tudod hogy habár egy fantasy ,még is a középkorba játszódik,ahol a nők közel se voltak egyenrangúak,csak átadja a sorozat hitelesen a középkori értékrendeket,viselkedéseket és politikai folyamatát,és ahhoz képest a Trónok harcába eléggé úgymond nagy hatalma van pár női szereplőnek,nagyon erős és kidolgozott női karakterek vannak benne akik korán se mondhatóak kiszolgáltatottaknak,gondolom te csak az első 1-2 részt nézted meg amibe a női rabszolgaság alatt Daenerys-t érted elsősorban (a szőke fiatal lány) ,miközbe neki lesz a következő évadok során a legnagyobb hatalmas a nők között,nagyobb hatalma lesz mint a legtöbb nagyhatalmú férfinak a sorozatba,szóval kérlek mondd még hogy a nők szexrabszolgák a sorozatba
8/22 A kérdező kommentje:
nem spoilereztem le semmit csak megmondtam hogy nem fog meghalni Dex tényleg nem olyan nagy csavar lol
2014. aug. 28. 20:14
9/22 anonim válasza:
Ez akkor is spoiler,és nem szép dolog...
10/22 anonim válasza:
"nem értem miért nem vállalták be a főszereplő halálát"
Köszönjük szépen, nagyon ügyesen kispoilerezted!
Írtam volna párat, de így keress magadnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!