Ajánlanátok jó sorozatokat?
Most komolyan ezen akadtok ki? XD
Egy sorozat végén két kimenetel lehet: vagy meghal a főszereplő/ vagy nem
de ha tovább írogattok lespoilerezem az egész évadot is szívesen
7-es: Összesen 2 részt sikerült megnéznem belőle, az alapján írtam véleményt. A másik, ami miatt nem bírtam tovább, hogy a rémfarkast (vagy mit) megölik (vagy csak meg akarják?), mert egy másik nekiment annak a taknyos szőke gyereknek. :(
Sajnos nem bírta a gyomrom...
12. ha nem bírod az ilyeneket akkor megértem,de történetileg zseniális az egész mű és szerintem megérné még egyszer belevágni,de nem erőltetek semmit
13. igen,kegyetlenül szét hype-olták a trónok harcát és szerintem a nézők negyede csak azért nézi mert nagy divat lett ,de ez tipikusan a sorozat ami megérdemelte a hype-ot,és megérdemelten nézik egyre többen mert tényleg zseniális ahogy ezt a világot ilyen jól felépítették,is ez nem egy gyűrűk ura hogy teli van tündérekkel meg orkokkal meg mindennel aztán az egész egy mese hanem tényleg egy realisztikusnak mondható sorozat ami egy fantasy,és csak azért nem bele kezdeni vagy nem nézni mert túl hype-olták,az szerintem hülyeség,megérdemelte ezt a nézettséget és ne 2-3 rész alapján ítéljétek meg,hanem nézzetek végig 1 évadot és utána hagyjátok abba ha nem tetszik (bár akinek nem bírja a gyomra annak problémás)
háát kérdező engem is pofán vágtál. :D Most tartok a Dexter közepénél és szépen lelőtted a poént.
Amit én ajánlok az a True detective- Nagyon jól megcsinálták, és elgondolkodtató. És Sons of anarchy- annyira nem ,,minőséges", mint az előbbi, de tetszett a sztory és a csavarok. Az utolsó 2 évad kicsit unalmas lett, de most jön a 7., az remélem jobban sikerül, mellesleg a zenék sem utolsók benne.
The Killing
True Detective
Happy Valley
Ray Donovan
The Good Wife
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!