Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Violetta c. sorozatban meg...

KérdezőésVálaszoló kérdése:

A Violetta c. sorozatban meg tudnátok mondani nekem, hogy Diego és Ludmilla a 2. évadban hanyadik részben és miért kötnek szövetséget?

Figyelt kérdés

2014. dec. 30. 12:39
 1/5 anonim válasza:

A II. évad 23. epizódban!

Mivel Diego Madridból érkezett Buenos Airesbe és Ludmillával nagyon jó barátok... Azt tervezik, hogy Diego elcsábítja Violettát (persze tényleg szerelmes belé de ebből haszna is van) Ludmilla pedig mindent megtesz azért, hogy Violettát elüldözze a stúdióból! Ebből Ludmilla haszna, hogy ő lesz a stúdió legjobb tanulója. Diegonak pedig az, hogy Violetta nem lesz a stúdió növendéke és nem lesz annyi kötelessége, ezáltal 1000x több időt tud Diegoval tölteni!!! :D

Örülök, hogy segíthettem... (!)

2015. jan. 2. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2015. jan. 2. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de én abban a részben nem láttam, hogy Diego és Ludmila egymással beszélnek, csak telefonon de akkor is csak Ludmila beszélt. Biztos ebben van?
2015. jan. 2. 21:53
 4/5 anonim válasza:
Ez 100%!! De nézd vissza Sorozatbarát.hu -n...Ott majd meglátod. :D
2015. jan. 28. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Én egy másik oldalon megnéztem azt a részt végig de nem találtam...De azért majd megnézem ott is és köszi! :)
2015. jan. 30. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!