A Violettában Ludmilla a többi évadban is olyan gonosz, mint az elsőben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 02:02
1/6 jorvica válasza:
Nem. Persze valamilyen szintem őrült, de nem olyan gonosz :)
2/6 anonim válasza:
Hat az elsoben ott szinte vegig gonosz kiveve akkor amikor Violetta azt mondja h engedjek meg hogy ő is szerepeljen na akkor nem.
A masodikban meg megjátsza hogy kedves szal annal el ne higgye valaki h telleg az. Es akkor fog Fedé-vel jarni.
A harmadikban hat ott az elejen az elso ketto reszben en ugylattam h meg mindig beszologat bar nem tudok spanyolul xdd de vmi ilyesmi veheto ki. De ugye German egyutt lesz Priscilla val (Ludmilla anyukajaval) es akkor tenyleg nagyon jo baratok lesznek :) de sztem csak addig amig nem szakitanak na ezt az egyet nem tom g vegig joban lesznek e .. :D
3/6 anonim válasza:
A második és a harmadik évadban nem lessz gonosz
4/6 anonim válasza:
Valamilyen szinten megváltozik, de azért a jótól messze van még:DD
5/6 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet. A harmadik évadban néha kedves ,néha pedig olyan mint régen !:) én nem rég óta tanulok spanyolul és úgy nagyjából értem miről van szó. De sajnos mindent én sem értek. A harmadik évadba Leon és Violetta veszekedést "kihalgatja" ( rajtuk maradt a mikrofon és Ludmila és a többiek is hallják)
6/6 Luca0830 válasza:
én is úgy tudom hogy ludmilla kedvesebb lesz de pl naty-t úgyanúgy fogja kritizálni. max federico miatt változik egy picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!