Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtátok h a VIOLETTA 3ban...

Tudtátok h a VIOLETTA 3ban violetta apja és Ludmilla anyja össze fognak hazasodni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 09:03
1 2
 1/12 anonim válasza:
írna linket????
2014. júl. 24. 10:11
 2/12 A kérdező kommentje:
YouTubeba írd be h interjú Martina stoessell magyar felirattal!
2014. júl. 24. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem fognak összeházasodni ,mert Angie és German jönnek majd össze. Én azt nem tudom hogy Leonnal és Violettával mi lesz ? Nem tudja valaki?(Igen..azt tudom hogy Vilu féltékeny lesz minden lányra és ezért is szakítanak de nem csak ez az oka..azt nem tudom hogy mi a másik ok. Frenchie rányomul Violettára amikor Leonnal szakítanak.Ennyit tudok..) Valaki nem tud konkrétabban mondani erről? Szerintem összejönnek a végén . Mert van egy "tengerpartos" rész ami biztos nem az elején van mert 2 .részben szakítanak. És Milton (új tanár) Angie-be fog beleszeretni.Pablo meg féltékeny lesz.(de nem 100%) Marco és Fran szakítani fognak és Fran egy időre összejön Diegoval . Macarena(nem tudom kit játszik) ott fog dolgozni ahol Leon motokosszozik ..mondhatjuk úgy is hogy mivel Lara elment ezért átveszi a helyét. Leonnak választania kell majd de nem tudom miben. (Nem a studióval kapcsolatos) Gregorio indít egy ellenséges studiót és néhán volt diákját át is csábítja oda. Vilu teljesen összeomlik amikor Leon szakít vele. Lesz egy fiú aki Vilujék házában fog lakni ..videóra vesz mindent ami a házban történt és megfenyeggeti Vilut (nem tudni mivel) Ez a sorozat legutolsó évada állítólag sokat több szerelem,romantika,szerelmi háromszög,bánat,zene és "megható" rész lesz benne. Eddig ennyit tudni.
2014. júl. 25. 16:16
 4/12 A kérdező kommentje:
De ha nem akkor ugyan hogyan lesznek testvérek ? Mert akkor nem értem !! Mármint vilu es ludmila? Jaj ne mar fran és marco miért szakitanak?
2014. júl. 25. 21:49
 5/12 anonim válasza:
3. válaszoló honnan tudod h a 2. részbe szakítanak ha még csak 1. részt tették fel és csak hétfőtől kezdődik hivatalosan a 3. évad?
2014. júl. 26. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:

German és Ludmilla anyukája csak járni fognak de German szakít vele..és úgy tudom összejön Angivel és Angie terhes lesz..és amúgy a stúdióba az új tanár Rodrigo lesz.aki szerintem köcsög lesz :D

és Milton-ba Jade fog beleszertni :D azt nem tudom hogy kölcsönös-e :D

amúgy azt hogy Gregorió indíít egy studiót én is olvastam,és hogy átcsábít pár régi diákját :D kik lehetnek azok?:oo

amúgy remélem Leonetta lesz :)) <33

2014. júl. 27. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem , Germannak és Angie nek lesz gyereke ! :) és ők házasodnak össze
2014. júl. 29. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Onnan tudom hogy a végén van 'next time' :)
2014. júl. 29. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is Leonetta párti vagyok :) amúgy utána kibékülnek mert Leon elkapja (szó szerint) : http://www.youtube.com/watch?v=Yc48uQg516I Az új tanár Milton lesz ..Frenchie apja lesz szerelmes Jade-be Milton meg Angie-be :) (Rodrigo az igazi neve)
2014. júl. 29. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:
igen,véletlen az igazi nevét írtam le :cc :)
2014. júl. 30. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!