Legend of Korra finálé! Akkor most szerintetek is? (spoiler)
Figyelt kérdés
Tehát jól értelmeztem a végén, hogy akkor Korra és Asami összejöttek? :)2014. dec. 19. 13:18
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor örülök. :) Tudtam, hogy lényegében már csak a csók hiányozna. :D De így is jó volt.
Csak azt sajnálom, hogy most nem kaptunk egy új végfőcímet a sorozat végén, mint az Aang legendájánál. :(
2014. dec. 19. 13:34
3/11 Krisipoke válasza:
Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy nagyon erős a barátságuk, és ezt próbálják végre így is tartani.
Viszont yay, Varrick & Zhu Li.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen...hát úgy is fogalmazhatunk, hogy nagyon erős a barátságuk. :D
2014. dec. 20. 12:11
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Utolsó, igeeeeeen! Én el sem hittem, te jó ég, első évadnál csapódtam a Korrasami fedélzetére, de ezt sohasem reméltem. :D
7/11 anonim válasza:
még egy korrasami fan? *-* nem is tudtam, hogy vannak rajtam kívül magyarok is *-* (de naiv vagyok ) Yeyyyy :DDD ~
9/11 anonim válasza:
Na igen, a fandom elég komoly dolgokat tud művelni.
Hát én is kétlem, hogy olyan nagyon sok Korrasami shipper lenne ó hazánkban, de azért kettő már van! :D
10/11 anonim válasza:
egyedül szerintem pszichopata az aki kitalálta a végét?börtönbe kén záratni az ang legendája sokkal jobb volt azért mrt ott a főszereplő nem olyan,s legalább volt benne lényeg>:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!