Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 2 szereplős, vámpíros szerepjá...

Melancholic Eye kérdése:

2 szereplős, vámpíros szerepjáték emailben?

Figyelt kérdés

Egy komoly jelentkezõt várok, aki szeret és 1 mondatnál hosszabb válaszokat is tud írni valamint a biztonságkedvéért túl van a 16-on. Nekem konkrét story ötletem nincs, mert arra gondoltam, hogy random bele vágunk és közösen alakítunk ki egy történetfélét ahogy haladunk... Ha ezt nehéznek találod akkor lehet szólni természetesen és próbálkozhatunk egy konkrét történettel is. Amit kérnék, hogy a karaktered fontosabb adatait, mint név és rövid ismertetõ a hátterérõl küld el nekem, cserébe én is ezt teszem majd. Nekem mindegy a karaktered neme és ha gondolod megszabhatod, hogy az én karakterem ki legyen, nõ vagy férfi a tiédhez viszonyítva... Én szívesen " játszok " bárkit. Hogy egy kis támpont még is legyen arra gondoltam megadok néhány "viszonyvariációt" amibõl kialakíthatunk valamit ha jól megy... Mindenesetben vámpírokról van szó.

- Vadász és Áldozat

- Mester és Tanitvágy baráti/ellenséges viszony

- Riválisok

- Romantikus

Ha valami nem tiszta mailben kérdezz! Fontos: nem mindig tudok azonnal válaszolni!

2014. dec. 15. 18:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!