Titeket érdekelne egy anime vagy manga alapú szerepjáték?
Figyelt kérdés
Online szerepjáték, valami olyan anime vagy manga alapján, amit kedveltek.
A beszólogatások elkerülése végett: ez NEM hirdetés, csak érdeklődök, hogy lenne-e ilyesmire igény, és rajtam kívül másokat érdekelne-e.
2014. aug. 18. 20:03
3/8 A kérdező kommentje:
Am anime-fanoknak szól, azt nem tettem hozzá. xd
2014. aug. 18. 23:41
5/8 anonim válasza:
Egy One Piece alapú mmo tényleg eléggé jó lenne :D
6/8 anonim válasza:
Ha egy normálisan összehozott,akkor igen.De ha csak egy házilag összedobott amatőr oldalon képek vannak meg stb... akkor nem :)
7/8 anonim válasza:
Final Fantasy játékok, de azok nem online vannak, viszont mindegyik japán, jó a storyjuk, karakterek stb... kb. olyanok mint egy anime csak játékban megcsinálva.
SAO-ból készült játék PSP-re.
Catharine , logikai japán játék, tavaly jelent meg, de elég nehéz.
8/8 anonim válasza:
Engem érdekel,bár jobban szeretem amit az társammal találunk ki (akivel írjuk a történetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!