Van valakinek kedve yaoi animés szerepjátékban Hetalia Hollandiát alakítania?
Régen szerepjátékoztam már, de nagyon szeretem a yaoit, és mivel már nincs szerepezőpartnerem, így gondoltam, keresek egyet. Karakterem Németország, élek-halok a NedGer párosért, szóval ha bárki érez magában kedvet és tehetséget hogy Nether-t, mint Doitsu seméjét alakítsa, írjon ^^
Ha van jelentkező, majd üzenetben megbeszéljük a többit, és megadom neki a facebookomat.
Szia! Engem csak kíváncsiságból érdekelne, hogy mi a csuda ez? :) A szerepjátékokról egyből más jutott eszembe, de mivel látom, hogy ez nem a szexualitás téma, ezért elgondolkodtam, hogy de akkor mit keres a filmeknél? Rákerestem, hogy mi az a 'yaoi', és ennek tudatában elég bizarr meglátásba került a szememben ez a kérdés. Tényleg valami melegekről szóló dolgot jelent?
Azt meg már végképp nem értem, hogy hogy jönnek ide az országok. De legalább az az egy közös bennünk, hogy szeretjük Deutschland-ot.
Szóval egyáltalán nem bántásból kérdezem, nagyon érdekelne, hogy mi ez az dolog? :) Valahogy nem tudom összekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!