Harry Potter. Kedvenc szereplőd? =)
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 17:46
81/102 anonim válasza:
Hát először is: Gilderoy Lockhart Forever!
Másodszor Rémszem Mordon mert állandóan a szemével szórakozik.
Utána jön a Dursley család Marge nénivel az élen :D
83/102 anonim válasza:
Piton, Mordon, de a nagy kedvenc SIRIUS
84/102 anonim válasza:
Lucius bácsí és Piton professzor forever!És a halálfalók nagy része. Scabior is cukí (a filmbe :P).És szerintem a színészek közül Alan Rickman,Jacos Isaacs és Helena Boham Carter a legjobbak.
86/102 anonim válasza:
Cedric Diggorry a nagylelküségéért.. ( és mert a filmben az a színész játsza aki mind a 2 kedvenc filmemben játszik) jah meg persze Pitin, Lupin, Sirius és Tonks.
89/102 anonim válasza:
Piton a legkedvencebb:D
Meg Bellatrix...:) egyedül az ő halálánál sírtam mikor olvastam a könyveket...:)
90/102 anonim válasza:
VOLDEMORT♥♥♥
de Piton is egy elképesztő figura, őt is imádom.
hosszú lenne felsorolni, hogy kiket szeretek, de a kérdés az volt, hogy ki a kedvenc :D hát ők ketten.
amúgy imádom az egész sorozatot, csodálom az írónőt, aki képes volt mindezt kitalálni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!