Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter. Kedvenc szereplő...

Harry Potter. Kedvenc szereplőd? =)

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 17:46
 71/102 anonim ***** válasza:
Harry és Piton.
2010. aug. 1. 22:37
 72/102 anonim válasza:
fred, george, draco malfoy, meg trelawney :D
2010. aug. 7. 15:24
 73/102 anonim ***** válasza:
cho, ginny, bellatrix, arthur weasley, harry (nem annyira), ron, seamus, neville.
2010. aug. 12. 19:40
 74/102 anonim ***** válasza:
Fred,George, Trelawney és Dumbledore-t egyszerűen csodálom.
2010. aug. 16. 00:49
 75/102 anonim ***** válasza:
Ron,Ginny,Dumbledore és Rose (A 7. rész végén Ron és Hermione lánya) :)
2010. aug. 16. 21:34
 76/102 anonim ***** válasza:
Lupin és Tonks, megjelenésüktől kezdve ők voltak a kedvenceim.
2010. aug. 17. 05:40
 77/102 anonim ***** válasza:

Az én kedvencem Draco Malfoy!!!!

Először azért volt jófej, mert az a tipikus nagyképű mégis besz@ri srác volt,viszont a 6.-ban hatalmasat alakít, és kicsit jobban megismerhetjük.(Sajnos a könyveket nem olvastam,pedig nagyon szeretném)

Ront a hülyeségeivel imádom.

Harryvel annyi bajom van, hogy sohasem fél,vagy legalábbis jól leplezi.Pedig elégsok olyan helyzet van ahol bárkimás összesz@rta volna magát.

2010. aug. 27. 21:26
 78/102 anonim ***** válasza:
voldemort,ron,wisley ikrek
2010. okt. 2. 18:24
 79/102 anonim ***** válasza:
Harry, Ginny, az ikrek, Bellatrix, Sirius, Draco. valamint Lily Luna és Scorpius: Harry és Ginny lánya, valamint Draco fia.
2010. okt. 3. 17:03
 80/102 anonim ***** válasza:
100%

Huhhh film és könyv külön kategória :D

Film: Piton (Alan Rickman olyan aranyos benne :D ), Sirius (Gery Oldman aranyosan alakítja), Umbridge (Imelda Staunton jól megformálja és irritálja az embert :D) és talán még Ron/Rupert Grint (azok az arcok már nekem fájnak)

Könyvben: Fred és George az őrült poénjaikkal, Hermione a kiakadásaival és a folytonos könyvtárba járással, Dumbledore, amikor Harryvel beszélget, Lumpsluck mert szórakoztató figura, Neville mert aranyosan esetlen :), Lockhart mert először nagy az arca majd beég (és ez filmben is nagyon jól meglett csinálva ), Trelawney a hisztériás rohamai miatt, Mrs. Weasley és végül Ginny mert őket nem lehet nem szeretni :D

Harry nekem se jön be annyira, főleg a Főnix Rendjében, mert ott elég idegbeteg.

2010. okt. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!