Harry Potter. Kedvenc szereplőd? =)
Az én kedvencem Draco Malfoy!!!!
Először azért volt jófej, mert az a tipikus nagyképű mégis besz@ri srác volt,viszont a 6.-ban hatalmasat alakít, és kicsit jobban megismerhetjük.(Sajnos a könyveket nem olvastam,pedig nagyon szeretném)
Ront a hülyeségeivel imádom.
Harryvel annyi bajom van, hogy sohasem fél,vagy legalábbis jól leplezi.Pedig elégsok olyan helyzet van ahol bárkimás összesz@rta volna magát.
Huhhh film és könyv külön kategória :D
Film: Piton (Alan Rickman olyan aranyos benne :D ), Sirius (Gery Oldman aranyosan alakítja), Umbridge (Imelda Staunton jól megformálja és irritálja az embert :D) és talán még Ron/Rupert Grint (azok az arcok már nekem fájnak)
Könyvben: Fred és George az őrült poénjaikkal, Hermione a kiakadásaival és a folytonos könyvtárba járással, Dumbledore, amikor Harryvel beszélget, Lumpsluck mert szórakoztató figura, Neville mert aranyosan esetlen :), Lockhart mert először nagy az arca majd beég (és ez filmben is nagyon jól meglett csinálva ), Trelawney a hisztériás rohamai miatt, Mrs. Weasley és végül Ginny mert őket nem lehet nem szeretni :D
Harry nekem se jön be annyira, főleg a Főnix Rendjében, mert ott elég idegbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!