Harry Potter. Kedvenc szereplőd? =)
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 17:46
61/102 r2d3 válasza:
És még annyit az előttem vitázóknak: a "rosszfiúpártinak" abban tényleg igaza van, hogy ízlések és pofonok, és személy szerint sok mindenben értek egyet vele. (pl. tényleg nem tudsz normálisan és érthetően gépelni. Tudom, hogy tök menők a rövidítések, de nyilvános helyeken (nem msn-en meg chaten) illetlenség használni őket, többek között mert egy 8-9 éves, szőke plázacicának gondolnak. Mivel nem témába vág, nem fejtem ki jobban, miért.)
A "jófiúpártinak" pedig még annyit, hogy így belegondolva, Lupin is egész normális arc. Meg az a csaj, akivel a Félvér hercegben mászkált. Valami Tonks, talán... vagy valami fura neve volt...
63/102 anonim válasza:
Piton és Lily, meg Sirius meg James .... (még tudnál sorolni)
67/102 anonim válasza:
Lucius. Mindenképp. De szeretem még Bellát és Pitont is. :)
68/102 anonim válasza:
Fred, George, Neville, Luna, Muriel néni :D
69/102 anonim válasza:
Sirius, James , Lupin , Piton , Lily... Fred & George... [:
70/102 anonim válasza:
Fred ,George, Ron, Belletrix, McGalagony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!