Z Nation című sorozat milyen?
Az a helyzet nagy The Walking Dead rajongó vagyok és elkezdtem szemezni ezzel a sorozattal?
Milyen? Hány rész van eddig?
Olvastam, sokan mondják, hogy gagyi TWD koppintás és túl sok a számítógépes trükk. Ezek igazak?
előre is köszönöm!
Nézd meg az első részt, szerintem (most vulgáris leszek) kib***tt szar! Össze sem hasonlítható a walking dead-del.
Az első részt néztem csak meg, de a hajamat téptem a sok logikátlanság miatt:
1. Antarktiszi, vagy Északi sarki katonai bázis: mondanom sem kell, 3 embert lehet látni összesen, de sugallják, hogy sokkal többen vannak. Utasítják az informatikust, hogy adjon le egy adást, aztán menjen a repülőhöz, mert lépnek. Nem kell semmi elől menekülniük amúgy. Erre a gyereket csak úgy otthagyják.
2. Két katona menekül. Bemennek valami börtönféleségbe, bezárják a rácsot, a sok zombi meg kívül marad. Egyik utasítja a másikat, hogy ha áttörnek, akkor állítsa meg őket. Simán fejbe lövöldözhetné egyenként őket, akár egyenként átszúrhatná a fejüket egy késsel a rácson keresztül, de megvárja amíg áttörnek. Na itt lettem ideges.
3. Egy kisbaba zombivá változik, de olyanná ami rohadt gyorsan mozog. A helyet úgyis elhagyják, de "öljük meg, mert nem hagyhatjuk itt". Ami talán, de csak talán normális lenne a fertőzés kitörésétől számított 5 napig, na de egy évvel utána... Nincs az az idi*ta aki kockáztatná az életét ilyenért. Bár a filmben volt, meg is lett az eredménye, mert a babazombi kinyírta.
A karakterek: tipikus ilyenkor szokásos: a kötelességtudó katona, a csöndes ember, az öreg, a gyámoltalan nő, a férfiasan viselkedő nő, az érzelmes hapsi, az orvos.
Szóval tényleg gagyi, sőt szánalmas egy sorozat. Nem tudom, minek kellett megcsinálni.
Az első rész nem írja le a sztorit és a karaktereket sem szerintem direkt nem kell komolyan venni sok poén van benne, inkább poénnak szánták mint komoly sorozatnak.
Szerintem nézhető ha nem veszed komolyan és köze sincs a TWD-hez ami inkább dráma. Amúgy meg igen, picit gagyik a megoldások mivel asylum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!