Milyen (thriller) sorozatokat ajánlotok?
American Horror Story
Évadonként más sztori, első kísértetház, második elmegyógyintézet, harmadik boszorkányakadémia, negyedik torzszülöttcirkusz. Nem teljesen horror, azaz nem teljesen ijesztő, inkább sötét, elvont, főleg inkább drámai thriller, viszont a 3. évad elég gyenge. A 2.-at nem lehet űberelni már. :)
A Horror Mesterei
Itt részenként más történet van, részenként kb. egy órás. Bár nem minden rész van szinkronizálva... Nekem eddig a Holtak tánca és a Rémálmok a boszorkánylakban című részek a kedvenceim. :) Van benne mindenféle, inkább thrilleres, pszichológiai is, de a trancsírozós horror is előfordul.
Orphan Black
Azért ez nem igazán thriller, de szerintem tetszeni fog. Egy Sarah nevű nőről szól, aki lát egy másik nőt a vonatállomáson, aki pontosan úgy néz ki, mint ő - és a nő a vonat elé ugrik. Mivel otthagyta a táskáját, Sarah felveszi a személyazonosságát, miközben mostohatestvére segítségével eljátsszák, hogy Sarah Manning volt az, aki vonat elé ugrott, ő pedig Beth Childs. Azonban rájön, hogy ő és a másik nő klóntestvérek, és rajtuk kívül több ilyen klón is van a környéken.
Az Orphan Black-et és az American Horror Story-t én is ajánlom.
Plusz még ezeket: The Fall, The Leftovers, Hannibal, The Killing, Banshee, True Detective, Fargo, Bates Motel, Person of Interest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!