Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Twin Peaks című sorozat...

A Twin Peaks című sorozat igaz történet alapján készült?

Figyelt kérdés

2014. nov. 9. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
8%

Ezt honnan veszed? A legrosszabb sorozat, amit életemben láttam. Nem lehet tudni, ki kicsoda, és mi a vége a történetnek.

Aki kitalálta, az a műfajban is nagyon járatlan volt.

2014. nov. 9. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
1: Te hülye vagy.
2014. nov. 10. 09:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem jó sorozat.De azt hittem igaz történet.
2014. nov. 10. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
De mégis mi alapján hitted azt, hogy igaz történet? Evvel az erővel a Harra Potterről is lehetne azt hinni.
2014. nov. 11. 07:23
 5/5 Kadosa István válasza:
100%

1908. július 7-én a New York állambeli Sand Lake-ben a 20 éves Hazel Irene Drew a város egy elhagyatott, erdős részén sétált keresztül. A közeli tó miatt leginkább táborozók, mókusvadászok és halászok jártak arrafelé, így egy csinos, fiatal lánynak, pláne sötétedés után elég veszélyes volt egyedül mászkálni arrafelé. Aznap este két ember látta őt arrafelé, egyikük egy fiatal srác volt, akivel néhányszor találkozgatott. Ők voltak az utolsók, akik élve találkoztak Hazel-lel: négy nappal később a tó partján találták meg a felismerhetetlenségig felpüffedt holttestét. Halálát egy fejre mért ütés okozta, ami beszakította a koponyáját. Néhány holmija alapján sikerült azonosítani, és noha legalább két tucatnyi gyanúsított is felmerült a nyomozás során, a tettes soha nem sikerült elfogni.

Mark Frost nagyszülei azon a környéken éltek, és gyerekkorában sokszor töltötte náluk a nyarat. Nagyanyjától hallotta először Hazel Drew történetét, de a rejtélyessége miatt addigra afféle kísértethistória lett a gyilkosságból. Frostra nagy hatással lehetett a történet, mert a elég sok elemét beleszőtte később a sorozatba a holttest megtalálásától kezdve a rengeteg gyanúsítottan át a lány egykori szépségéig.

2017. júl. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!