Szerintetek van tehetségem az íráshoz?
Imádok írni,de sajnos még mindig nem tudom biztosan,hogy jó vagyok-e benne? Ezért azt találtam ki,hogy aki akarja elolvashatja egy-egy történetem és utána kérlek,válaszoljatok,hogy van-e hozzá tehetségem vagy nem és hogy egyáltalán tetszik-e amit írok.
Ez a blogom címe: [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
először is: ahoz, hogy valaki elolvassa, változtasd meg a kinézetet. most komolyan, téged nem zavar ez a fekete háttér, rajta a fehér szöveg?
amúgy sokat nem olvastam el belőle... már az eleje túl sablonos, nem volt kedvem tovább olvasni, de ez legyen az én bajom ;)
Írtam a blogra, az én véleményem ott látod :D
Julcsi
Nem,engem nem zavar a fekete háttér.Valami márt akartam,mint a fehér alapon fekete szöveg.
Köszönöm Julcsi.
fehér alapon fekete szöveg?
nem hallottál nyugtató, kellemes színekről?
Engem legfőképp az zavar, hogy középre van igazítva a szöveg, és nem látom át, ami irritál És nem tetszik ez a fehér szöveg. Ha olyan blogot, akarsz, amire felfigyelnek, akkor nem lesz elég ez a változtatás...
Mellesleg a fentebbi okok miatt, nem olvastam végig, de a sztori elcsépeltnek tűnik. Az írásoddal semmi bajom, néhol a vesszőkkel van a gond, meg szóközhiány, és rossz helyen van pár pont. De amúgy egy jó sztori kitalálása után, egész kis pofás blogot vezethetnél. De hagyd ezeket a dizájnos dolgokat!!
Szia!
Én először a boszorkányos 2 részét (vagyis elsőt)olvastam. Az tök jó volt.Aztán a prológust, és az nem annyira. Főleg a karakterek.Egyetlen,erőltett jellemvonás amit már a minimaxon is komplexebben juttatják el a szemlélőhöz.
Ez nem teszik.Amúgy jó, és élvezettel olvasható.
tipp: Írd le egy lapra a karakterek nevét, és írj alájuk legalább 4-5 jellemvonást. Pl lelkes, barátságos, titokzatos, undok, beképzelt....
Nekem a blog tetszik, es a zene is jó :P Meg a történet is
10/7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!