Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok jó sorozatokat?...

Mondanátok jó sorozatokat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok:) Szeretek sorozatokat nézni, csak sajnos a kedvenceimet már "utolértem" ezért keresnék jó sorozatokat. Lány vagyok, mellesleg. Szeretem a drámákat, a posztapokaliptikus, kitalált világban játszódó sorozatokat, inkább ezeket szeretem mint a hétköznapi sorozatokat, viszont az ilyen vérfarkasos-vámpíros sorozatokat sosem szerettem annyira. Bírom a vért, az erőszakot is. Nagyon fontos a jó történet.

Nagyobb sorozatok, maiket eddig követek: Trónok Harca, The Walking Dead, American Horror Story

A Breaking Bad 2. évadáig néztem, a Teen Wolf első pár részét láttam de egyik sem fogott meg igazán. Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2014. nov. 6. 14:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Jericho, csak elkaszálták anno, pedig jó volt :(

Bron/Broen - A Híd, az eredeti skandnáv, nem az amerikai

elég erős sorozat, talán top5-ben benne van nálam, pedig láttam egy párat már

Még amit ajánlok az a Hajsza minisorozat, elképesztően jól fel van építve

bár ezek inkább thriller sorozatok, de dráma is van bennük :D

2014. nov. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!