Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok nem heti ügyes...

Mondanátok nem heti ügyes sorozatokat?

Figyelt kérdés

Krimi, fantasy, egy adott dolgot/problémát/esetet részeken/évadon keresztül old meg. Pl a gyilkos kiléte csak az évad végén derül ki, vagy ilyen Tomorrow people, vagy odaát szerű sorozat szuperképesség vagy akármi csak nincs az hogy minden részben egy ember/szörny séma, hanem részeken/évadon keresztüli :D visszaolvasva furán hangzik, de remélem érthető

Ui.: Felirat, szinkron nem számít, de szinkron plusz pont :) köszi

#sorozat #nem heti ügyes
2014. nov. 4. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Bron/Broen - A híd (jövőre jön a 3. évad) [link]

The Fall - Hajsza

[link]

2014. nov. 4. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Érthető, persze. :) Nekem az ilyen sorozatok a kedvenceim.

The Fall, Broadchurch, Happy Valley, Harper's Island, Secrets & Lies, Luther, The Bridge, The Following

Még a Hannibalt is ajánlanám, ahol bár vannak heti ügyek is, de annyira erős és egyedi sorozat, és van benne olyan ügy/dolog, ami húzódik már két évadon keresztül és nagyon izgalmas!!

2014. nov. 5. 10:42
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a Hannibált ismerem az nagy kedvencé lépett elő ahogy a Harper sziget is... Fenomenális mindkettő :) Köszi mert néha már elegem van a heti ügyes sorozatokból :D szeretem őket mg minden csak néha már sok, hogy mindig egy rész egy szörny... Az odaátba is reménykedtem hátha most szabadulnak ettől, de nem tud kilépni ebből, lehet nem is akar, de most 10 évad után kicsit fársztó ez a heti ügyes cucc :D De mégegyszer köszi. Példának kihagytam a True Detectivet ha netalán valaki olvassa ezt én ajánlom mert fergeteges :)
2014. nov. 5. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Ui.: mindkettőtöknek köszönöm, sokat segítettetek :)
2014. nov. 5. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!