Nektek ki a kedvencetek a Harry Potterből? És miért?
Nekem Piton a kedvenc szereplőm.
És igen, hat könyvön, és nem tudom hány filmen keresztül utáltam, (magát a karaktert akkor is bírtam, de nem szerettem, hogy keresztbe tesz Harrynek) de a végére ő lett a legeslegkedvencebbik szereplőm :)
Draco❤❤❤
Lucius
Piton
Luna
Az összes Weasley
McGalagony
Sirius
Tonks
Lupin
Piton,mert ő a legbátrabb az egész sztoriban. Oké,Harry harcolt Voldemorttal, de ők ellenségek voltam. Sokkal kockázatosabb bevegyülni a rosszak közé,és abszolút úgy tenni a végsőkig mintha ő is rossz lenne. Piton meg is halt ezért. És mert kisgyerekkorától a haláláig szerette Lilyt❤❤
Lupin,mert az összes könyvben(vagy kisebb koromban mesékben) a vérfarkasok rosszak, gonoszak, de itt Remus képes volt legyőzni a benne rejlő szörnyet; és mert nem akarta feleségül venni Tonksot gyereket meg pláne nem akart,mert félt hogy Tonksnak meg a gyereknek is rossz lenne
McGalagony,mert szigorú,de jószívű és bátor
Ginny mert végig szerette Harryt annak ellenére,hogy tudta,Harry nem szereti viszont.
Draco,mert jól néz ki😂,és szerintem nem lett volna halálfaló,ha Lucius se lenne az, és Draco el is bizonytalanodott, tudta hogy nem jó buli a halálfalóság,csakhát nem tudott mit tenni.őt így nevelték.Scorpiust biztos máshogy neveli. Remélem☺
Narcissa mert bármit hajlandó volt megtenni Dracoért
Az összes Weasley,mert szerették egymást, mindent megtettek egymásért, ők a tanúk rá,hogy a pénz nem számít,
Sirius,mert kiragyogott a jó tulajdonságaival az elég sötét Black-családból
Bellatrix,mert erős független magabiztos nő,bár kicsit őrült😼
Na jolvan egész regényt azér nem irok😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!