Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek ki a kedvencetek a...

Nektek ki a kedvencetek a Harry Potterből? És miért?

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem Piton a kedvenc szereplőm.

És igen, hat könyvön, és nem tudom hány filmen keresztül utáltam, (magát a karaktert akkor is bírtam, de nem szerettem, hogy keresztbe tesz Harrynek) de a végére ő lett a legeslegkedvencebbik szereplőm :)

2014. nov. 1. 10:49
 12/17 Gh05t ***** válasza:
Nekem már az elejétől fogva Hermione a kedvencem mondjuk azért is mert nagyon szeretem Emma Watson-t de a szerepében való kibontakozás és a sok részen átívelő jellemfejlődés az ami a legjobban megfogott.
2014. nov. 6. 19:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Sirius Black, mert egyszerűen tetszett a jelleme. Ó, és a Weasley ikrek sem utolsók. Poéngyárosok.
2014. nov. 6. 19:56
 14/17 anonim válasza:
A weasley ikrek Weasley Varázs Viccválalat miatt
2014. nov. 9. 14:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Perselus Piton. Ő volt számomra a legbátrabb ember a könyvben, akár mardekáros, akár nem. És még azért is, mert rendíthetetlenül szerette Lily-t, még Lily halála után is.
2014. dec. 7. 19:27
 16/17 anonim válasza:

Draco❤❤❤

Lucius

Piton

Luna

Az összes Weasley

McGalagony

Sirius

Tonks

Lupin

2016. márc. 30. 20:18
 17/17 anonim válasza:

Piton,mert ő a legbátrabb az egész sztoriban. Oké,Harry harcolt Voldemorttal, de ők ellenségek voltam. Sokkal kockázatosabb bevegyülni a rosszak közé,és abszolút úgy tenni a végsőkig mintha ő is rossz lenne. Piton meg is halt ezért. És mert kisgyerekkorától a haláláig szerette Lilyt❤❤

Lupin,mert az összes könyvben(vagy kisebb koromban mesékben) a vérfarkasok rosszak, gonoszak, de itt Remus képes volt legyőzni a benne rejlő szörnyet; és mert nem akarta feleségül venni Tonksot gyereket meg pláne nem akart,mert félt hogy Tonksnak meg a gyereknek is rossz lenne

McGalagony,mert szigorú,de jószívű és bátor

Ginny mert végig szerette Harryt annak ellenére,hogy tudta,Harry nem szereti viszont.

Draco,mert jól néz ki😂,és szerintem nem lett volna halálfaló,ha Lucius se lenne az, és Draco el is bizonytalanodott, tudta hogy nem jó buli a halálfalóság,csakhát nem tudott mit tenni.őt így nevelték.Scorpiust biztos máshogy neveli. Remélem☺

Narcissa mert bármit hajlandó volt megtenni Dracoért

Az összes Weasley,mert szerették egymást, mindent megtettek egymásért, ők a tanúk rá,hogy a pénz nem számít,

Sirius,mert kiragyogott a jó tulajdonságaival az elég sötét Black-családból

Bellatrix,mert erős független magabiztos nő,bár kicsit őrült😼

Na jolvan egész regényt azér nem irok😀

2016. márc. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!