Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Walking Dead VS Breaking Bad?

Walking Dead VS Breaking Bad?

Figyelt kérdés
Melyik jobb,és miért?

2014. okt. 26. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Én mindkettőt nagyon szeretem. :) Nekem hangulattól függ, de most TWD, mert az még megy. :)
2014. okt. 26. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Itt egy kis epic rap battle: https://www.youtube.com/watch?v=krQHQvtIr6w

Midnkettő nagyon jó, dea Azért a BB, ha már ki kell mondani, akkor erősebb. Unikum az a sorozat, szitne tökéletes.

2014. okt. 26. 10:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó ez az epic rap battle
2014. okt. 26. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

ez hatalmas..:)

A kérdésre: A Breaking Bad az egyik legjobb, legszínvonalasabb, nagyon igényes sorozat. Nálam top 3-as. A Walking Dead is jó, kikapcsolódni mindenképpen. Van sok nagyon erős epizódja, de voltak bőven uncsibb töltelékrészek is. Szerintem ezt is érdemes megnézni, de nem ér a közelébe a BB- nek. (Egyébként, nehéz összehasonlítani, mert mindkettő máshogyan jó.)

2014. okt. 27. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Breaking Bad, egyértelmű. Egy rohadt erős dráma, tele fokozatos karakterfejlődéssel és mégis annyi groteszk, fekete humor van benne, ami talán csak a House MD-ban volt anno. Bryan Cranston alakítása megéri az Emmy díjat, Aaron Paul-t egy pojácának hittem az elején, a végére meg ő lett a kedvencem, Bob Odenkirk, azaz Saul Goodman gyakorlatilag minden szava idézni való. Parádés színészgárda, a rendezés csodás, a sztori dettó és, ami a legfontosabb, tudta, hogy mikor kell leállnia és nem lett belőle Dexter, vagy Doctor Who. 10/9.5, egyedül azért nem 10, mert nem hiszek a tökéletességben.
2014. okt. 28. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam is a Breaking bed a befutó
2014. dec. 24. 00:13
 7/9 anonim ***** válasza:
*bad :'(
2014. dec. 24. 00:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam abszolút Walking dead. A breaking bad számomra sokszor unalmas volt.
2015. jan. 23. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

!Walking Dead-es SPOILEREK!

Breaking Bad, a karakterek miatt (is). A Walking Dead-del az a baj hogy:

1. végtelenül klisés karakterek, a sorozatot csak az akció viszi a hátán (ezért pörgették fel annyira az 5. évad első felét)

2. Amely karakterek nem klisések azok egyszerűen csak tölteléknek vannak ott. Pl. T-Dog mit keresett ott, de komolyan? Beth-t meg mire 3 évad után jobban megismerjük megölik. Annyi kiaknázatlan potenciál van az egyes karakterekben. Gareth-éket is megismerhettük volna jobban ha egy egész epizódot szentelnek nekik attól kezdve hogy kitör a járvány és ők még jók voltak az őket ért támadásokig bezárólag amelyek után el "shane"-esedtek. Kötődjünk egy kicsit a rosszfiúkhoz is, legyen a nézőben belső konfliktus mint a Breaking Bad esetében!

3. egyszer ilyen a sorozat egyszer olyan: van hogy kb. fél évadon át semmi nem történik (csak megy a szenvelgés meg a melodráma a börtönben Lori halála miatt) aztán meg már túl gyors az egész.

2015. jan. 23. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!