Tudnátok mondani olyan jó sorozatokat mint pl: Breaking Bad, Person of Interest (A Célszemély), A Mentalista, Prison Break (A Szökés), My name is Rarl (A nevem Earl, The Walking Dead, Így jártam anyátokkal?
True Detective
Elementary
Bones (a 6. évad végéig)
Sherlock, Hannibal, Game of Thrones, Fringe, Lost, True Detective.... Ezek az én Kedvenceim, no meg a Breaking Bad, de azt te már írtad....
Még Népszerű, vagy nekem szimpatikus sorozatok amiket egyelőre nem nézek: House of Lies (Dicaprio !!!), Black Sails, Dr. House, Sleepy Hollow (bár eről nem tudom mennyire gagyi), Ha bírod a komolyabb sztorikat, -shakespeare- akkor Hollow Crown!
sitcom-ból jónak mondottak, de ezeket szintén nem nézem: Dokik, The Big Bang Theory, The Office (Brit, és amcsi egyaránt).... Sitcom-ból amit én is nézek az a crazy ones, nem azért mert olyan jó, hanem mert olyankor adják a tv-ben amikor ráérek tv-zni és nincs semmi jobb dolgom. Az 1.évad 7, és 19 részében szerepel Josh Groban :D
ŐŐŐŐ.... Am, ha Sherlock sorozatot kezdesz nézni akkor vagy az új Benedict Cumberbatch-es "Sherlock"-ot nézzed, vagy a régi Jeremy Brett-eset, de SEMMIKÉPEN SEM A FO*S ELEMENTARY-t!!! Ha azt a szar*t nézed, akkor te is rajta leszel az "Ősellenségeim listáján"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!