Szerintetek elképzelhető, hogy a Doctor és Clara között lesz valami?
És még mindig nem derült fény az Orson Pink rejtélyre, wááá.
Christmas special SPOILER: Egyébként a kérdéshez visszatérve, megint erősödött a szerelmi-gyanúm: Mikor a Doki kérdezi az öreg Clarától, hogy senki nem ért fel Dannyhez, mi? Erre mondja Clara, hogy volt valaki de vele úgy se működött volna. Hoppácska! Vajon kire gondolt? Elég egyértelmű. Plusz észrevettétek, hogy kedvesebb lett vele a Doctor? Már nem ódzkodik annyira a testi kontaktustól :D
Szerintem is nagyon jó kis rész volt ez a karácsonyi. És azóta még 3-szor megnéztem, most nézem 4-szerre :). Második esély, második fokozat... :) Szerintem tényleg nem Pink lesz Clara gyermeke.. (már ha lesz) hanem Smith :D
De ez a két ember.. te jóég!!! Ilyen kémiát!!!!! Mint amilyet ezek keten produkálnak egymással... ha nem tudnám hogy a való életben mindegyiknek van párkapcsolata azt gondolnám. hogy ők igazából egy pár. :) Szuperek!! És ez az évad, számomra nagyon jó volt. Végre komolyabb hangvételű, és felnőttesebb lett a sorozat. Jók voltak a korábbi évadok is, imádtam az előző dokikat is.. eddig Tennant volt a kedvencem.. de hát jött Doctor Capaldi, és kész beleszerettem.... :) Ő lett a kedvenc dokim, és az is marad az idők végezetéig, és azon túl. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!