Szerintetek elképzelhető, hogy a Doctor és Clara között lesz valami?
Hát ez jó kérdés. Ha abból indulunk ki, amit Moffat nyilatkozott, hogy nem lesz flört, akkor nem lesz köztük semmi. Viszont attól még hogy nem flörtölnek egymással kialakulhat valamiféle vonzalom. Másrészt, én még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Danny nem is lesz utitárs, ez amolyan Moffat féle elterelés volt. Persze nem biztos hogy így van.
Másrészt, hát, ahogy elnézem a Dokit és Clarat, annyira erős a kémia köztük, és annyi kimondatlan dolog van még közöttük, hogy hát azt mondom nincs kizárva. Nah meg az utolsó részben, amikor Clara Danny-vel telefonált és azt mondta neki szeretlek, végig a dokira nézett.. szóval, végülis. Meg egy csomó utalás volt, ugye a csajszi az orient expresszről mikor beszélgetett Clarával, valami olyasmit mondott neki, hogy a valóságban sosem a megfelelő emberbe szeretünk bele, és ezért van szükség a mesékre. Meg nagyon sok ilyen kétértelmű dolog volt az eddigi epizódokban. Meg az is érdekes, hogy Orson Pink kinek a rokona. Mert ha tegyük fel, tényleg összejön Clara a dokival, akkor az is elképzelhető, bár ezt nem én gondolom, hanem a tesóm hogy: Orson azt mondta, hogy az egyik nagyszülője, és a dédszülei időutaztak akkor tesóm szerinti változat: Dédszülők a doctor és clara, Nagyszülők Danny és a clara és a doktor lánya. ... érdekes.. Mindenesetre, szerintem elég különleges kapcsolat van köztük, talán több is mint szerelem.
Capaldi azt nyilatkozta mikor kérdezték hogy milyen kapcsolat lesz a doki és clara közt, hogy a doki gyakorlatilag megőrül Claraért... (asszem a Mirror-ban olvastam) Mindenesetre, akárhogy is lesz, remélem Clara sokáig a dokival marad, és utazgatnak együtt, mert nekem Martha mellett ő az egyik kedvenc utitársam :). És ez a 8.-évad kifejezetten tetszik. Végre komoly, megfelelő mennyiségű poénnal, és a doki karaktere is sokkal összetettebb, valósabb. :)
Ha már Moffat: előbb fog a Doktor csókolózni a Tardissal, mint Claraval.
A nyolcadik évad nem rossz, de igazán elindulhatnának már azon a vonalon, amit korábban beharangoztak. Semmivel sem komorabb a mostani Doktor, az Időlordok meg még említés szintjén sem merültek fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!