Az Éhezők viadaláról, a filmről lenne több kérdésem. El tudnátok magyarázni (mert nagyon nem értem)? :D
Figyelt kérdés
Szóval az első részt megértettem de a második elég homályos. Kövezzetek meg, de nem tudom megérteni hogy a 75. éhezők viadalán miért az előző nyertesekből válogatnak és miért nevezik ezt "a harmadik nagy mészárlás"-nak? Az a szövetségesük, amelyik nő és a liftben levetkőzött előttük (a nevét nem tudom, de biztos tudjátok kiről beszélek)az miért bántotta Katnist és mit csinált vele? Mi lett Peetaval? Őt a film végén már nem mutatták. Miért semmisítették meg a 12. körzetet? És miért ölték meg Cinnat (a stylistot)? Katnis és Peeta egymásba szerettek, vagy Katniss azt a fiút (a nevét nem tudom) választotta aki megmentette az anyját és a húgát?
Tudom.. fejbe lőhetitek magatokat és anyázhattok :DD
2014. okt. 5. 18:25
11/13 anonim válasza:
Igaz én csak a filmet láttam,de szerintem pont hogy Gale meglepően rendes Peetával. SPOILER igaz a kiválasztottban már szidja mikor azt akarja szűnjön meg a háború,de eleinte még Gale mondja Katnissnek hogy lehet hogy Peetát fenyegetik. Több jelenetben pedig egyáltalán nem láttam hogy haragudna rá! (az első részről nem beszélek,arra most nem emlékszem)
12/13 anonim válasza:
Hát a filmből nem derül ki de Gale egyàltalán nem kedveli Peetát. Nem rendes vele csak a film harmadik részének az elején állították be úgy, mikor azt mo dja, hogy lehet, hogy megkínozták. De a könyvben mondja is Katnissnek, hogy bár utálni tudná Peetát, mert ugye nem tetszik neki ez a színjáték, csakhát nem tudja, mivel pont, hogy Peeta az aki kedves mindenkivel és senkinek nem ad okot az utálatra. Vagyis Gale nem valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!