Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Éhezők viadaláról, a...

Az Éhezők viadaláról, a filmről lenne több kérdésem. El tudnátok magyarázni (mert nagyon nem értem)? :D

Figyelt kérdés

Szóval az első részt megértettem de a második elég homályos. Kövezzetek meg, de nem tudom megérteni hogy a 75. éhezők viadalán miért az előző nyertesekből válogatnak és miért nevezik ezt "a harmadik nagy mészárlás"-nak? Az a szövetségesük, amelyik nő és a liftben levetkőzött előttük (a nevét nem tudom, de biztos tudjátok kiről beszélek)az miért bántotta Katnist és mit csinált vele? Mi lett Peetaval? Őt a film végén már nem mutatták. Miért semmisítették meg a 12. körzetet? És miért ölték meg Cinnat (a stylistot)? Katnis és Peeta egymásba szerettek, vagy Katniss azt a fiút (a nevét nem tudom) választotta aki megmentette az anyját és a húgát?

Tudom.. fejbe lőhetitek magatokat és anyázhattok :DD

2014. okt. 5. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igaz én csak a filmet láttam,de szerintem pont hogy Gale meglepően rendes Peetával. SPOILER igaz a kiválasztottban már szidja mikor azt akarja szűnjön meg a háború,de eleinte még Gale mondja Katnissnek hogy lehet hogy Peetát fenyegetik. Több jelenetben pedig egyáltalán nem láttam hogy haragudna rá! (az első részről nem beszélek,arra most nem emlékszem)
2014. nov. 22. 23:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát a filmből nem derül ki de Gale egyàltalán nem kedveli Peetát. Nem rendes vele csak a film harmadik részének az elején állították be úgy, mikor azt mo dja, hogy lehet, hogy megkínozták. De a könyvben mondja is Katnissnek, hogy bár utálni tudná Peetát, mert ugye nem tetszik neki ez a színjáték, csakhát nem tudja, mivel pont, hogy Peeta az aki kedves mindenkivel és senkinek nem ad okot az utálatra. Vagyis Gale nem valami
2014. nov. 22. 23:36
 13/13 anonim ***** válasza:
A vége véletlen került oda :D
2014. nov. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!