Fullmetal Alchemist: Testvériség, miről szól?
Figyelt kérdés
Megnéztem a Bölcsek kövés sorozatot, és belenéztem a testvériségbe, de ahogy néztem nem a bölcsek kövét folytatják, valaki elmondaná nagyon nagy vonalakban, hogy miről is szól akkor2014. okt. 4. 16:19
1/2 anonim válasza:
Mindkét sorozat az eredeti Fullmetal Alchemist manga alapján készült. De amikor az első sorozatot készítették, a manga még nem volt kész, ezért a sorozat készítői maguknak találták ki a történet második felét.
Amikor a manga teljesen elkészült, akkor csinálták meg a Testvériséget, ami annak szinte teljesen pontos adaptációja.
2/2 anonim válasza:
Greed/Kapzsi felbukkanásától tér el a "sima" és a Brotherhood/Testvériség. A "sima" (Bölcsék kövének nyomában) Kapzsi felbukkanása után teljesen eltér a mangától. A Testvériség teljesen a manga alapján van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!