Szerintetek melyik a jobb a fullmetal alchemist testvériség vagy a 2003-as?
Szerintem nem de ez az én véleményem, a simában annyira összecsapott a történet és tele van érthetetlen dolgokkal pl:a homonkuluszok miért esznek ékkövet -.-", tele van fillerrel, az se rossz de annyira átírták hogy az már undorító, és ott rossz a boss harc a karakterek nem úgy viselkednek ahogy kellene pl:irigy, kapzsi, harag, rest
rengeteg karaktert kiírtak belőle, de az se rossz de a FMAB közelébe sem ér.
Én is úgy voltam miután megnéztem a BH-t, hogy jesszusom az első mekkora sz*r volt hozzá képest (FMA BH a kedvenc animém btw :3) de nemrég újranéztem jópár év után az első animét és egészen megtetszett. Még mindig jobbnak tartom a testvériséget, de tetszik az elsőnek a komolysága, a negatív vég, Harag karaktere, Buja emberibb érzései amik a másikban nincsenek. Illetve vannak benne olyan részek amik a mangában is benne vannak, de a 2.-ban már nem voltak (pl a vonatos az elején).
A testvériség viszont sokkal kidolgozottabb (történetben és grafikailag is), hiányoznának a kihagyott szereplők, több benne a fordulat és nekem plusz pont, hogy Irigy nem sokkal, de többet szerepel xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!