Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fullmetal alchemist, Fullmetal...

Fullmetal alchemist, Fullmetal alchemist brotherhood?

Figyelt kérdés

Kapzsi milyen magas lehet?

Mit tudtok az FMA-FMAB-rolvalami érdekességet?

Kik a kedvenc szereplőitek és miért,

2014. jan. 29. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ez egy anime, szóval nem tudom milyen magas lehet pontosan, de szerintem biztos nem túl alacsony. 175 emberi magasságban meglenne :)

Érdekességet nem nagyon tudok sajna.

Kedvenc szereplőm Maes Hughes, Kapzsi, Riza Hawkeye, és az Alfonz-Edward páros is, ami fura, mert mellékszereplő párti vagyok. Sose bírom a főhősöket :)

2014. jan. 29. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Ed a mangában 165 centi, Kapzsi nála kb másfél fejjel nagyobb szóvak minimum 185-190 cm lehet. :D

Érdekességet nem nagyon tudok remélem jön a manga Magyarországra is :)

Edward a kedvenc szereplőm, azért amilyen. Magabiztos, értelmes, van egy kis egoja, hatalmas szíve van, érett... Ugyanilyen személyiségű pasit keresek magamnak. :D Ő volt a szerelmem 14 éves koromban... :P

Amúgy a Brotherhood-ot nem néztem végig, mert az elsővel kezdtem és az annyira tetszett... Meg ennek az újnak a végén összejön a szőke csitrivel akit utálok :D

2014. jan. 30. 01:47
 3/8 anonim ***** válasza:
"ennek az újnak" Csak mondom, hogy ez nem az "új" hanem az eredeti :D a manga alapján készült. De gondolom ezt tudod. Amúgy a Brotherhood az emberek nagy része szerint kenterbe veri a simát. Pedig sokan a simával kezdtek.
2014. jan. 30. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó nem kell okoskodni. Jó eséllyel jobban ismerem a sorozatot mint te és tisztában vagyok vele hogy a második a manga és nem "új". Azt csak a megjelenési idő miatt írtam. És sokak véleménye az enyém nem befolyásolja, nekem az első széria jobban bejött.
2014. jan. 30. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:
na...ne veszekedjetek! :) én mindkettőt szeretem, és amiatt, mert mindkettoben vannak olyan szereplok, ami a masikban nincs! :) nekem a kedvenceim: Edward, Irigy, Kapzsi és a pici, cuki,Mei! :)
2014. jan. 30. 15:44
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem kapzsi es dolcetto nagyon beloptãk magukat a szivembe de foleg kapzsi,amikor dolcetto meghalt ,akkor megszakadt a szivem...es mind 2 kazsi halálakor is :'(
2014. jan. 30. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nekem ugyanez volt Maes Hughes-nél.

Mutogatja a családját képen, egy jó ember volt. :( És meghal. Úgy bőgtem.

2014. jan. 30. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Kapzsi körülbelül annyi lehet, mint amit az első válaszoló mondott. Érdekességet nem tudok.

Nekem Alphonse a kedvenc karakterem :3 Nyugodt, segítőkész, kedves és még sorolhatnám :3 Amikor elkezdtem az animét nézni, tudtam, hogy ő lesz a kedvencem. :D

"Amúgy a Brotherhood-ot nem néztem végig, mert az elsővel kezdtem és az annyira tetszett... Meg ennek az újnak a végén összejön a szőke csitrivel akit utálok :D"

Haha, teljesen megértelek. Ugyan így éreztem, mikor Al és May összejöttek ._.

2014. szept. 11. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!