Fullmetal alchemist, Fullmetal alchemist brotherhood?
Kapzsi milyen magas lehet?
Mit tudtok az FMA-FMAB-rolvalami érdekességet?
Kik a kedvenc szereplőitek és miért,
Hát ez egy anime, szóval nem tudom milyen magas lehet pontosan, de szerintem biztos nem túl alacsony. 175 emberi magasságban meglenne :)
Érdekességet nem nagyon tudok sajna.
Kedvenc szereplőm Maes Hughes, Kapzsi, Riza Hawkeye, és az Alfonz-Edward páros is, ami fura, mert mellékszereplő párti vagyok. Sose bírom a főhősöket :)
Ed a mangában 165 centi, Kapzsi nála kb másfél fejjel nagyobb szóvak minimum 185-190 cm lehet. :D
Érdekességet nem nagyon tudok remélem jön a manga Magyarországra is :)
Edward a kedvenc szereplőm, azért amilyen. Magabiztos, értelmes, van egy kis egoja, hatalmas szíve van, érett... Ugyanilyen személyiségű pasit keresek magamnak. :D Ő volt a szerelmem 14 éves koromban... :P
Amúgy a Brotherhood-ot nem néztem végig, mert az elsővel kezdtem és az annyira tetszett... Meg ennek az újnak a végén összejön a szőke csitrivel akit utálok :D
Kedves kérdező, nekem ugyanez volt Maes Hughes-nél.
Mutogatja a családját képen, egy jó ember volt. :( És meghal. Úgy bőgtem.
Kapzsi körülbelül annyi lehet, mint amit az első válaszoló mondott. Érdekességet nem tudok.
Nekem Alphonse a kedvenc karakterem :3 Nyugodt, segítőkész, kedves és még sorolhatnám :3 Amikor elkezdtem az animét nézni, tudtam, hogy ő lesz a kedvencem. :D
"Amúgy a Brotherhood-ot nem néztem végig, mert az elsővel kezdtem és az annyira tetszett... Meg ennek az újnak a végén összejön a szőke csitrivel akit utálok :D"
Haha, teljesen megértelek. Ugyan így éreztem, mikor Al és May összejöttek ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!