Feliratkészítők! Az minek fordít aki nem tud fogalmazni?
Feliratbamulo! Mi tart vissza attol, hogy megcsinald jobban?
Majd ha fizettel a feliratokert, akkor hozonghetsz, addig fogadd el, amit INGYEN a eled tesznek..
Például a Puck nevezetű forditóra, akinek a munkája, hát hogy is mondjam, ultra gáz.
Néhány mondat:
"Nem vagyok biztos benne, hogy a
fiamnak jó a gyomra ehhez.
Nem, ennek van értelme.
stb.stb..
Kedves 4-es. Meg is csinálom magamnak, attól ne félj.
És ezt a "megcsinálják ingyen" dolgot tudom nagyon jól, mert én is "megcsinálom ingyen"
Másrészt, ha valamit csinálok, akkor az igényes legyen már, ne értelmetlen fogalmazásokkal teli.
Lehet sok embernek megfelel, de vannak akiknek szúrja a szemét. Itt a kérdés az volt," Feliratkészítők! Az minek fordít aki nem tud fogalmazni?"
Kedves savanyújóska!
Talán az anyanyelvünket jobban kellene ismerni, ezáltal jobban menne a fordítás is, nem igaz?
Nem játékról beszélek, és a nyelv az inglish lenne.
A szememet mindössze azért szúrja, mert hamis kép él a fordítóban, hogy tudja mit csinál.
Nem arról beszélek, hogy 1-2 jelentet félre van fordítva, hanem úgy összességében tereli el a nézőket.
Plusz, az ilyen-olyan felirat adminok, meg át se nézik a beküldött tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!