Mi a véleményetek: Denethor-Faramir, Faramir-Boromir és Boromir-Denethor, Éowyn-Faramir kapcsolatáról?
Denethor és faramir kapcsolata elég rossz mivel denethor boromirt szereti jobban mert ő sokkal keményebb.legalábbis a filmben így van.a könyvben elvileg faramir sokkal jobban hasonlít az apjára mint boromir és lehet h ennek is köze van a rossz kapcsolatukhoz.
Boromir és faramir szeretik egymást és látszik hogy boromirt zavarja denethor viselkedése.
Boromir ennek ellenére szereti az apját.és szinte bármit megtesz amit kér tőle.
Éowyn és faramir kapcsolata a könyvben nagyon szép,megható és kivan dolgozva a filmben ez egyátalán nem látszik. Amit én személy szetint nagyon sajnálok
Denethor-Faramir: Faramir jobban hasonlít a fiatal Denethorra, mindketten inkább intellektuálisak, viszont Denethor Boromirt jobban szereti (talán épp azért, mert ő nem olyan), és ez megbélyegzi Faramir egész életét. Mindig (lehetetlenül) próbál megfelelni az apjának, akit azért szeret, de mindig hiába. Viszont valahol Denethor is szereti őt, ez végül kiderül.
Faramir-Boromir: Őket egyszerre sosem láttuk, ez kicsit megnehezíti a dolgot. Bizonyos értelemben ellentétei egymásnak, Faramir az intellektuális, Boromir a harcos, de mégis tökéletesen kiegészítik és nagyon szeretik egymást.
Boromir-Denethor: Denethor imádja Boromirt, igazán remek örökösének tekinti. Boromir is nagyon szereti az apját, bármit megtenne érte, de Faramirért is mindig kiáll.
Éowyn-Faramir: Két sérült lélek találkozásából született nagy szerelem. Kiegészítik és támogatják egymást. Szerintem az irodalom egyik legszebb párja, de be kell vallanom elfogult vagyok (és nem kicsit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!