Boromir vs Aragorn?
Figyelt kérdés
Tegyük fel kardpárbajra kerülne sor kettejük között.Szerinted ki győzne?2014. júl. 29. 11:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem kb. egyformán erősek lehetnek, de talán Aragorn győzne. Szerintem kicsit edzettebb, no meg idősebb is.:D
2/9 anonim válasza:
Aragoorn, foleg ha Andurillal ;)
4/9 Synesztro válasza:
26/F Aragornnak az évei miatt jócskán több harci tapasztalata van, sokkal több háborúban is vett részt, mint Boromir
5/9 anonim válasza:
valószinűleg Aragorn, de valószinűleg szabályok nélkül nyomnák..szóval nem biztos hogy a jobb nyerne
6/9 anonim válasza:
ahogy az utolsó szólt "szabályok nélkül" és életre halálra valószínűleg Boromir, a temperamentumoságával hamar kardélre hányná ellenfelét, de előre megbeszélt úgymond baráti küzdelem lenne szó, a tapasztalat miatt aragorn
7/9 anonim válasza:
Szerintem Aragorn, de Boromir izomerőben szerintem is jobb.
9/9 coyote8789 válasza:
Aragorn nyerne,mert fajtája miatt sokkal erősebb,mint egy átlag ember,ráadásul több tapasztalattal is rendelkezik,mint Boromir.Nembeszélve arról,hogy Boromir minden egyes filmben amiben játszik meghal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!