Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Boromir Aragorn testvére? És...

Boromir Aragorn testvére? És mi közük Isildurhoz?

Figyelt kérdés
(Gyűrűk Ura)
2012. jan. 1. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem testvérek. Boromir Denethor fia, aki Gondor helytartója. Boromir testvére Faramir. Aragorn pedig Isildur örököse.
2012. jan. 1. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék hozzá, hogy Aragorn Gondor uralkodóinak leszármazottja, s így a törvényes uralkodó, míg Boromir a helytertói család leszármazottja.
2012. jan. 1. 22:51
 3/4 Zsákos_Frodó válasza:
100%

Hát ez igencsak jó kérdés, eddig nem is emlékeztem, hogy ilyet mondtak, de most hogy ma megnéztem a coolon tökre meglepődtem rajta. xD

Amúgy fogalmam sincs..xD

2012. jan. 2. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Zsákos Frodó válasza x'D

Amúgy nem, Aragorn ARATHORN fia és Isildur leszármazotja, Boromirnak meg semmi köze nincs közvetlenül Isildurhoz, csak ember és nagyon sok uralkódó család ereiben folyik Isildur vére, viszont Boromir apja csak helytartó, ahogy már előttem is leírták, tehát legfeljebb oldalági leszármazottja Isildurnak.

2012. aug. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!