Luke szerette Leiát? Úgy értem mielőtt megtudta volna, hogy a testvére.
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 14:05
1/4 anonim válasza:
Nyilván tetszett neki, de szerintem még nem ismerte annyira, hogy szeresse. :)
2/4 Thurston válasza:
Nyilván már akkor is érezte, hogy van köztük valami komolyabb kapocs, amit könnyen vélhetett akár szerelmi fellángolának is, de mindenképpen szeretetről beszélhetünk. Ha jól emlékszem mondja is Luke, hogy már korábban is érezte. Mármint hogy Leia a testvére. Szóval nyilván amikor megtudta, akkor jött rá biztosan, hogy ezt érezte, és nem mást.
3/4 anonim válasza:
Amikor Luke először látta a holo-üzenetben, már megjegyezte, hogy milyen gyönyörű, úgyhogy tuti nem volt közömbös a számára.:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem amikor Lucas megcsinálta az IV. epizódot, még fogalma sem volt arról, hogy miként oldja fel ezt a születő konfliktust. Bár Solo szénbefagyasztása megoldás lett volna, mégis a kiszabadítás választotta -Harrison Fordot mégsem lehet csak úgy kiírni a sorozatból.
Tehát az elején szerette Luke Leiát, mint nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!