Nem vagyok 100%-ig biztos benne, de talán Jodie Foster játszik a filmben. A lényeg, hogy mesél milyen gyermekkori traumán kellett átesnie az anyja őrült, terrorizáló viselkedése miatt. Gonosz nő volt az anyja, és egy jelenet megmaradt a fejemben, amikor születésnapja van a lánynak, és az anya vett vagy 20 tortát neki, és kényszerítette, hogy egye meg mindet, ha már ennyire édesszájú. Ismeri valaki? Talán a 90es évek végén készült, talán... köszönöm előre is a segítséget! :)
Végignéztem a Jodie Foster filmek listáját és leírását, de azok közt nem találtam olyat, amiben ez lehetett.
Viszont itt van egy olyan film, amiben simán el tudnám képzelni a jelenetet. Egy pszichopata anyáról és a szerencsétlen lányáról szól, borzalmas film! Rosszabb, mint a legfélelmetesebb horror!!!
Köszönöm a segítséget kedves válaszoló! Igen, közben én is végig futottam a Jodie által játszott szerepeket, és egyik sem az. Az ajánlott filmet láttam már köszönöm, igen elég megrázó..a halálbüntetés is túl gyenge ítélet lenne az ilyen gonosz embereknek. :/
Találtam eg 1981es filmet Anyu a sztár címmel, amit ma megnéztem... nahát az a nő sem komplett, hihetetlen milyen bomlott elme volt, de ez sem az a film, amit keresek. Valahogy eszembe jutott, és a világért sem jut eszembe a címe, de még szüleimet is kérdeztem, és tudják melyik film, de nem ugrik be nekik sem... :D Várok, hátha valaki még ír nekem. :))
2014. szept. 10. 19:26
3/8 HalkHogen válasza:
Rémlik ez a jelenet...
Nem az Észvesztőben volt esetleg?
2014. szept. 10. 20:53
4/8 anonim válasza:
Az Észvesztőben nincs ilyen :)
2014. szept. 11. 23:44
5/8 HalkHogen válasza:
Valamiben pedig láttam. Még gondolkodom akkor rajta.
2014. szept. 12. 00:28
6/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs az észvesztőben olyan jelenet, ott azt hiszem valami grill csirke volt az ágy alatt. :)) Jaj remélem valakinek beugrik a film, most már tényleg érdekel! :)) Bár emlékeznék egy névre, már könnyebb lenne nyomozni.
2014. szept. 12. 12:30
7/8 A kérdező kommentje:
Közben nézegettem angol fórumokon is, és páran kérdezték melyik film lehet ez, de mindenki ezt a tortás jelenetet említi. :D Annyit tudtam még meg, hogy a nő felnőttként meséli el a sok szörnyűséget, és barátjával talán megölik az anyját később, és bírósági jelenet is van....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!