Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy régi sorozatot,...

Keresek egy régi sorozatot, melyikről lehet szó?

Figyelt kérdés

Régen, nagyon régen, asszem' a 90-es években ment még a Disney vasárnap késő délutáni összeállítása. Volt benne mese, vagy valami Disney sorozat mindig.

Na, én azt a sorozatot keresem, ami ha jól emlékszem egy kalózról szólt, pontosabban a szelleméről (talán Fekete Szakáll volt passz)

Egy hapsinak jelent meg, mindig vele volt, valahogy asszem' megvette a házat és azért vagy már nem tudom.

Mindig el akarták vinni a kalóz lelkét valami démonok vagy mik, lehúzni a pokolba vagy ilyesmi, és a hapsinak mindig meg kellett védenie.

Valami olyasmi is rémlik, hogy fel kellett előtte kötni, mert hogy úgy halt meg hogy felakasztották, és ezért így lehet "megölni" a lelkét is... valami szellem szerű lények akarták mindig felkötni és így elvinni.

Hát nem tudom, sokra nem emlékszem csak ezekre...

Köszi, ha valaki nyomra vezetne!

2014. aug. 27. 00:35
 1/2 A kérdező kommentje:

Asszem' sikerült megtalálnom egyedül is. :)

[link]

Remélem ez az és nem tévedek:

Kalóz Jack száz élete (The 100 Lives of Black Jack Savage) (1992)

2014. aug. 27. 00:52
 2/2 A kérdező kommentje:
2014. aug. 27. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!