Keresek egy régi, színes mesét, nem ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Azt hiszem nem beszéltek benne, de biztos hogy nem magyar volt. Egy kis szamár meg az anyja szerepeltek benne ( meg a többi udvar lakó tyúkok, kacsák...) És szerintem több részes lehetett. Mert egy rész olyan volt, hogy a kis szamarat eladták és valami nehéz kocsit kellett húzni, a patkója meg beszorult a sínek közé, de az anyja szamár megtalálta és kiszabadított.2014. aug. 22. 22:58
1/5 anonim válasza:
Szamarasra én csak a Zatur a csodacsacsi ugrik be de ez tuti nem az mert , abban az emberek beszéltek. Meg abban nem emlékszem hogy lett volna anyja.
2/5 anonim válasza:
Rákerestem angolul a szamárra a Cartoon series szavakkal együtt és szerintem rá leltem. de lehet hogy nem az.
The Adventures of Dawdle the Donkey 1996
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! De közben már megtaláltam.
Egy angol 1939-1940es mese, Hunky and Spunky.
2014. aug. 23. 12:04
4/5 anonim válasza:
Ohh hogy az a :) Pedig ezt is megtaláltam :) Pontosban azt a részt hogy katonának áll :) Gondolkoztam hogy berakjam e , de azt hittem valami komolyabb érzelmesebb mű amit keresel :) A Sínes pata beszorulós rész miatt. Régi Noveltoon sorozat :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nekünk csak 3 rész volt talán meg.. azt hittem, hogy nem egy sorozatról van szó :D de mégis.
2014. aug. 23. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!