Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy régi, színes...

Keresek egy régi, színes mesét, nem ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Azt hiszem nem beszéltek benne, de biztos hogy nem magyar volt. Egy kis szamár meg az anyja szerepeltek benne ( meg a többi udvar lakó tyúkok, kacsák...) És szerintem több részes lehetett. Mert egy rész olyan volt, hogy a kis szamarat eladták és valami nehéz kocsit kellett húzni, a patkója meg beszorult a sínek közé, de az anyja szamár megtalálta és kiszabadított.

2014. aug. 22. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szamarasra én csak a Zatur a csodacsacsi ugrik be de ez tuti nem az mert , abban az emberek beszéltek. Meg abban nem emlékszem hogy lett volna anyja.
2014. aug. 23. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Rákerestem angolul a szamárra a Cartoon series szavakkal együtt és szerintem rá leltem. de lehet hogy nem az.

The Adventures of Dawdle the Donkey 1996

https://www.youtube.com/watch?v=Dli1AGm94Lo

2014. aug. 23. 09:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! De közben már megtaláltam.

Egy angol 1939-1940es mese, Hunky and Spunky.

2014. aug. 23. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ohh hogy az a :) Pedig ezt is megtaláltam :) Pontosban azt a részt hogy katonának áll :) Gondolkoztam hogy berakjam e , de azt hittem valami komolyabb érzelmesebb mű amit keresel :) A Sínes pata beszorulós rész miatt. Régi Noveltoon sorozat :)
2014. aug. 23. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekünk csak 3 rész volt talán meg.. azt hittem, hogy nem egy sorozatról van szó :D de mégis.
2014. aug. 23. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!