Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a mondanivalója a szerb...

Mi a mondanivalója a szerb filmnek?

Figyelt kérdés
Ilyen mocskot még életemben nem láttam és belepörgettem a durva részekbe mert őszintén szólva a sztorira nem voltam kíváncsi, csak arra milyen mocskot adtak ki a készítők a kezükből. És nem is kívánok többször belepillantani viszont annyian mondják hogy van mondanivalója meg érdemes megnézni, meg ilyenek, hogy kíváncsi lettem mire gondolnak.
2014. szept. 9. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem nézed végig, hogy akarod érteni a mondanivalóját? Bocsi, hogy visszakérdezek, de csak úgy érted meg egy film mondanivalóját, ha a sztorit is ismered... ha nincs gyomrod hozzá, akkor ez van, nem fogsz rájönni soha.
2014. szept. 10. 01:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kérdeztem meg. Mert engem felháborít, hogy mindenki csak annyit mond hogy mekkora mondanivalója van, de SENKI NEM ÍRJA LE hogy mi volt az. Azért ez furcsa nem?
2014. szept. 10. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy nincs mondanivalója (első vagyok, bocs, hogy csak most reagálok), csak simán egy undorító film. Számomra nem mond semmit, ráadásul csak rossz fényt vet a szerbekre.
2014. okt. 21. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:
nem csak a szerbekre hát az egész emberiségre egy döbbenetesen borzasztó fényt vet.
2014. okt. 22. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!