Nagyon durva film a szerb film? 😖
Nagyon durva. Ha ennyire érdekel, nézd meg, ha nem bírod, félbe hagyhatod, megszakíthatod bármikor.
De ez valóban 18++++
Nő vagyok.
Egyedül néztem meg, éjszaka, kíváncsi voltam, tényleg olyan súlyos-e, mint amilyennek mondják.
Végigröhögtem, nekem már nagyon átment "abszurd" kategóriába, nem tudom szándékos volt-e a készítők részéről, vagy csak az én humorom elborult.
Hozzáteszem, kiskorom óta nem paráztam horrorfilm alatt, legfeljebb a "gusztustalan" vagy "nyomasztó" szintig jutottak el nálam (valódi dokumentumfilmek viszont kiverték már a biztosítékot nálam rendesen). Elég nagy tételben fogyasztottam őket, mostanság megcsappant az érdeklődésem, már elég kevés igazán eredeti, ötletes példánnyal találkozni.
A Szerb film legfeljebb a gusztustalan kategóriát meríti ki, illetve ha érzékeny vagy nemi erőszakra és bizonyos nagyon durva szexuális aberrációkra (nem spoilerezem el a legdurvábbnak mondott jelenetét), akkor csak óvatosan. Szóval egyénfüggő, miket láttál eddig, és hogy reagáltál rájuk?
Hát én meg tegnap láttam epp, 32 éves nő vagyok, es eléggé letaglózott, nem a gyomorforgatóságával elsősorban.
Ebben a filmben az a durva, hogy valóság is lehetne. Maga a film egy szenny, egy mocsok, semmilyen szinten sem művészfilm, inkább csak azoknak az elborult igényeit igyekszik kielégíteni, akik (úgymond) "legálisan" akarnak ilyet nézni, megnyugtatva ezzel a lelküket, hogy hisz ez egy művészfilm és hű de mekkora.
Csak az a baj, hogy ehhez az undormányhoz olyanok is hozzáférhetnek, mint pl én, aki azért nézte meg, mert olvasott róla jó es rossz kritikát is, es a saját szememmel akartam látni, mi is ez. Kár volt.
Egyenrangúnak tartom a Sodoma című filmmel, de a cannibal holocaust elbújhat ezek mögött. Ez a véleményem. Ez a film is szinte már nevetséges es abszurd néhol, mégis végig ott motoszkál a fejedben, a valóságban is bőszen terjednek az iylen tartalmak többek közt a dark weben. Na ez a durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!