Mondanátok olyan animéket, aminek tetszett, elgondolkodtatott stb. a mondanivalója?
663114
Angel Beats!
AnoHana
Asura
Casshern Sins
Code Geass
Chrno Crusade
Fate/Zero
HAL
Hitsugi no Chaika
Hoshi wo Ou Kodomo
Hotaru no Haka
Jinrui wa Suitai Shimshita
Kami-sama Hajimemashita
Mirai Nikki
Natsume Yuujinchou
No Game No Life
Nobunaga the Fool
Piano no Mori
Psycho-pass
Robotics;Notes
Shinsekai Yori
Steins;Gate
Toaru Hikuushi e no Koiuta
Towa no Quon
Uchouten Kazoku
Wolf's Rain
Zetsuen no Tempest
A mondanivalóikat nem írom le, hiszen gondolom másképp látjuk a világot, így mindegyik anime más és más üzenetet fog közvetíteni számunkra.:)
Monster - akkor most ki is az igazi "szörnyeteg"?
Ha valaki végignézi, szerintem nagyon elgondolkodtató, de leginkább a végére érti meg az ember igazán :)
Clannad, nem tudom szavakba önteni..
Ezen kívül még a Golden Time, ha valaki nem fogad el, pedig hosszú ideje ismered, szereted, túl lehet lépni rajta, mert más valaki lehet a közeledben ott vár rád.
Code Geass: Mennyit ér a béke? Bűn, bűnhődés
FullMetal Alchemist Brotherhood -már írták-
Deadman Wonderland (mangában van benne a vége): Mindenkinek jár egy második esély?, megbánás, bűn, bűnhődés
Shiki: Legjobb vámpíros adaptáció amit láttam, nem az a nyálas fajta vagy egy "japán" vámpíros hülyeség. Mondanivaló: ki is az igazi szörnyeteg? Öngyilkosság és a sors elöl való menekvés. (Egyik legtöbb mögöttes mondanivalóval rendelkező anime - bár manga az jobban tetszett).
Death Note: Megéri e feláldozni a lelked egy "jobb" világért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!