Ti ertitek most a Pretty little Liarsot?
Figyelt kérdés
Most Alison megolte Monat mert tulsokat tudott. De Elotte Ariaval beszelt telefonon igy rafognak jonni. De hogy hogy Ali A? Elejetol fogva? Vagy o aztan beugrott? Mert az elejen Mona volt es nem tudta ki a fo -A. Ali olte meg Betthanyt?2014. aug. 29. 00:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem alison olte meg Monat. Nezd meg figyelmesen amikor monara rator vki a szobajaban annak a lanynak szoke haja van ugyanugy mint alisonnak de nem hosszu es nem fokozatosan tepett hanem egyenesen van levagva mintha olloval vagtak volna le...szoval nem alison olte meg mert a vegen amikor a rendorok ott voltak mona hazanal akkor alisont is mutattak es ugyanolyan hosszu haja volt...en eloszor cecere gondoltam mert neki van meg szoke haja de en meg elkepzelhetonek tartom h alison anyukaja is benne volt ebbe az egeszbe igy lehet h nem halt meg hanem vmi nagy szinjatek volt az egesz.Ali nem hulye lany szoval o tudott mindenrol csak szerette babukent mozgatni a baratnoit...legalabbis nekem ilyen felteveseim vannak ezzel kapcsolatosan
2/8 anonim válasza:
De az is lehet, hogy az a valaki parókát viselt...sőt, szerintem biztos, hogy paróka volt. Így igazából bárki lehetett.
Amúgy én nem hiszem, hogy Ali volt. Az tuti, hogy örült Mona halálának, de kétlem, hogy ténylegesen ő tette volna.
3/8 anonim válasza:
Szerintem se Alison -A, teljesen valaki olyan lesz akire egyáltalán nem számítunk.:)
Többen Cece-re tippelek, hogy ő volt.:)
Bethanny-t Melissa ölte meg, mert Spercer-t akarta védeni, de ezt mondták is.:)
4/8 anonim válasza:
Bethanyt nem Melissa ölte meg, ő csak elásta.
5/8 anonim válasza:
de ő ölte meg, mivel nem halt meg amikor még Spencer fejbe vágta, aztán Melissa elásta és meghalt.:/
6/8 anonim válasza:
Tényleg! Bocsi, rosszul emlékeztem.
7/8 anonim válasza:
Spencer nem vágta fejbe Bethanyt, csak Melissa hitte azt.
8/8 pocahontas23 válasza:
Ali nem A.minden įgy kezdődik...A sokkal elobb raszall Alire mint a lanyokra..(visszaemlékezésekből..) Alinek nagyon jól jön h halottnak hiszik įgy eltűnik A elől..es ekkor kezdodik meg a lányok terrorizalasa... Minden igy kezdodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!