A Violetta hányadik részében kéri meg Leon Violetta kezét?
én leonnak szurkolok és szerintem nem lesz 4.évad,mert akkor miről szólna ha már viluék összeházasodtak?
tényleg furi,hogy az 1.évadot volt itt és már a 3.évadról beszélünk.
A kérdezőnek xD
Inkább egy tanácsot adok hogy ne nézz ilyen hülyeséget :D
Engem az nem bánt,az bánt hogy túlértékelik ezt a filmet,hol ott semmit nem érdemel,és tök hidegen hagy ki mit ír ki oda :D
10 filmet tudnék mondani ami pont egy tudatlan lányról szól és két fiúról és oda irok ahova akarok,nem te fogod eldönteni,nekem is van véleményem
Clara Alonso (Angie) kiírt valamit a Twitterére, hogy mennyire fog hiányozni a Violetta neki (Bing automatice fordítóval láttam), úgyhogy tuti nem lesz több évad.:((( De a vége úgyis hepiend lesz (már akinek)...:)
Amúgy még a sorozatnak nagyon az elején azt hittem, hogy Tomas lesz a befutó, Leon pedig csak egy barát (pedig Leonnak szurkoltam), de mégsem így lett (szerencsére)..
Az elején csak nekem tűnt fel, Hogy Ludmilla "Leo"-nak szólította Leont?:o
http://www.youtube.com/watch?v=533gsGxJPmo
itt van.
ludmilla tényleg leonak szólítja leont:)
violetta az 1.évadban lesz 16
2.évadban lesz 17
3.évadban lesz 18
szóval ez lesz az utolsó éve
nem lesz több évad:(
Igazából nem kéri meg a kezét Vilu csak álmodja az egészet de azért belinkelem neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!