Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Violetta hányadik részében...

A Violetta hányadik részében kéri meg Leon Violetta kezét?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, a harmadik évadban, de hanyadik részben? Válaszolóknak megy a felpont (már ha nem "Mit érdekel az téged?","Hány éves vagy , hogy Violettát nézel?" stb. válaszokat kapok, hanem normálisat).:))

2014. aug. 18. 21:54
1 2
 11/20 violetta 2002 ***** válasza:

én leonnak szurkolok és szerintem nem lesz 4.évad,mert akkor miről szólna ha már viluék összeházasodtak?

tényleg furi,hogy az 1.évadot volt itt és már a 3.évadról beszélünk.

2014. aug. 19. 21:31
 12/20 anonim ***** válasza:
26%

A kérdezőnek xD

Inkább egy tanácsot adok hogy ne nézz ilyen hülyeséget :D

Engem az nem bánt,az bánt hogy túlértékelik ezt a filmet,hol ott semmit nem érdemel,és tök hidegen hagy ki mit ír ki oda :D

10 filmet tudnék mondani ami pont egy tudatlan lányról szól és két fiúról és oda irok ahova akarok,nem te fogod eldönteni,nekem is van véleményem

2014. aug. 20. 16:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz 4. Évad !:((((( mert az utolsoban vilu mar 18 éves es talán de nem tudom ez az utolsó évük a stúdióban!
2014. aug. 21. 12:11
 14/20 violetta 2002 ***** válasza:
75%
csak 3 évad lesz,mert a harmadik évadban lesz az utolsó évük a suliban.
2014. aug. 21. 18:31
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Vilu ott már 19 éves. Az első évadban volt a szülinapi partija, ahol 17 éves volt... Vagy lehet hogy én emlékszek rosszul.
2014. aug. 21. 22:47
 16/20 A kérdező kommentje:

Clara Alonso (Angie) kiírt valamit a Twitterére, hogy mennyire fog hiányozni a Violetta neki (Bing automatice fordítóval láttam), úgyhogy tuti nem lesz több évad.:((( De a vége úgyis hepiend lesz (már akinek)...:)

Amúgy még a sorozatnak nagyon az elején azt hittem, hogy Tomas lesz a befutó, Leon pedig csak egy barát (pedig Leonnak szurkoltam), de mégsem így lett (szerencsére)..

Az elején csak nekem tűnt fel, Hogy Ludmilla "Leo"-nak szólította Leont?:o

2014. aug. 21. 22:56
 17/20 anonim ***** válasza:
nem nem fognak . youtube-on tegnap olyan ejfel korul rakták fel a VIOLETTA HARMADIK EVADANAK A 30. reszet es abban csak Violetta almodja ezt hogy osszehazasodnak meg h megcsokoljak egymast... latni lehet ahogy felebred szal tuti h nem lesz eskuvo csak valaki kitalalta es ment tovabb ez a pletyka.
2014. okt. 4. 10:55
 18/20 violetta 2002 ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=533gsGxJPmo

itt van.

ludmilla tényleg leonak szólítja leont:)

violetta az 1.évadban lesz 16

2.évadban lesz 17

3.évadban lesz 18

szóval ez lesz az utolsó éve

nem lesz több évad:(

2014. okt. 9. 11:59
 19/20 anonim válasza:

Igazából nem kéri meg a kezét Vilu csak álmodja az egészet de azért belinkelem neked. :)

https://www.youtube.com/watch?v=QVDuivlVz2Y

2015. jan. 3. 18:40
 20/20 anonim válasza:
Nálam örökké TOMÁS és ALEX <3
2015. jún. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!