Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Várjátok már a Jurassic World-et?

Várjátok már a Jurassic World-et?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor szeretném, ha eljönnétek erre az eseményre :)

[link]

2014. aug. 18. 14:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Igen, az is szuper volt. Hát...lehet majd most belejönnek.

Nem tudom, nézted-e a víruskampányukat, de az a cég, ami most átvette az InGen-t meg az egész parkot, elég sokat foglalkozik ezzel a kutatással és akár lehetne a jövőben egy jégkorszak park is.

Szóval azért lesz alapanyag. :D

[link]

2014. nov. 24. 20:01
 12/32 anonim válasza:
Igen, ezt láttam. Egy külön történetben nem lenne rossz ötlet, de szerintem ne keverjék a Jurassic Parkkal. Egyébként még régi hírek szerint az JW egy új trilógiát indít, szóval így is el tudom képzelni. 2 éve indult egy rajongók által készített játék JP:OG mintára, a Jurassic Genetics, aminek leállt a fejlesztése, és ez lett belőle: [link] itt is van mamut és minden más.. :)
2014. nov. 24. 20:08
 13/32 anonim ***** válasza:

Erről nem is hallottam. Kár érte. Pedig folytathatnák (bár nem tudom, hogy működik). :D

Látom lettek volna végre tollas dínók is. :) Meg a triceratopsokra is fel lehet dobálni azokat a tüskéket, amiket elvileg hordott. :) Lehet a filmben majd megteszik. Még úgy nem is láttam, csak képen.

Csak lesz belőle valami.

2014. nov. 24. 20:17
 14/32 anonim válasza:
Elképzelhető, az előzetes előzetese alapján a Gallimimus is más lett (és nincs árnyéka :) ), ezt magyarázhatnák a Crichton könyvében lévő verziószámokkal. Ez a D-Rex érdekel nagyon :)
2014. nov. 24. 20:22
 15/32 anonim ***** válasza:

Igen, nekem mondjuk kicsit jobban bejön az új.

Viszont érdekes lépés, hogy a két legnagyobb galibát okozó ragadozót keresztezik...fura. Meg mi értelme? Habár majd gondolom biztos adnak rá magyarázatot. (Félek, hogy a katonai célok lesz a válasz.) Na mindegy.

Gondolom esetleg ez lesz az, amelyik a Szörnyek szigetében "láthatatlanná" tudott válni éjszaka.

Mondjuk nem értem, miért nem simán egy új faj? Bár most nézem, azt írja: "it has been described as a dinosaur combined with a Tyrannosaurus, Velociraptor, Snake, and Cuttlefish."

A tintahalak meg eléggé ügyes színváltók, szóval 99%, hogy az lesz.

2014. nov. 24. 20:29
 16/32 anonim válasza:
Ma reggel a netre került a pénteki trailer néhány részlete, abban látható, hogy egy nagy fehér valami üldözi őket. Talán ő lesz az. Az elveszett világban a Carnosaurusnak volt színváltó képessége, szerintem ez várható. Az elején nem tetszett az ötlet, de ha a szigeten elzárva fogják tartani (mint a Sornán a Spinosaurust) kísérletként, akkor tetszik. Szvsz Dr. Wunak is lesz köze hozzá. (áá, már összeraktam magamban az egész történetet, nem bírok várni :D )
2014. nov. 24. 20:33
 17/32 anonim válasza:
*carnotaurus :)
2014. nov. 24. 20:34
 18/32 anonim ***** válasza:

Hú. Kb. tíz éve nagyon vártam már, mikor jön ki a folytatás, de ez most már valahogy nem izgat.

Kicsit jobban örülnék egy reboot-nak, ami hűbben követi a könyv sztoriját, de közben pontosítja az őslényeket is, hogy megfeleljenek a mai tudomány színvonalának. Tudom, hogy erre gyakorlatilag nincs lehetőség, de egy ilyen filmet szívesebben megnéznék.

Ezek a pikkelyes, mutáns, keverék dinók már nem olyan érdekesek nekem. De megjegyzem, ha a filmben jól be van mutatva a történet géntechnológiai, tudományos oldala, esetleg bevezetik a könyvben megjelent verziószámokat, és nemcsak hatásvadászatnak használják ezeket az összekutyult, kitalált dinókat, akkor még talán érdekelhet.

2014. nov. 24. 20:38
 19/32 anonim ***** válasza:

Nos, nem tudom, mert nem láttam a képeket. De akkor előfordulhat. Gondolom elég sok minden fogja megint üldözni őket. Én a mosasaurust várom a legjobban. A kedvencem az őslények közül. :D

Csak arra vagyok kíváncsi, hogyan klónozták...mert a rovarok nem hiszem, hogy gyakran csípték meg. xD

2014. nov. 24. 20:38
 20/32 anonim válasza:

Az egyiken az is rajta van, elküldöm ha kell. :)

Ez tényleg jó kérdés, de mint ha a JP:The Game-ben lett volna valamilyen válasz erre.. már nem emlékszem.

2014. nov. 24. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!