Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Transformers:Mentő Botok...

Transformers:Mentő Botok vélemény?

Figyelt kérdés
Kisfiam megőrül érte,de hallottam hogy lesz egy új sorozat ami 2015 tavaszán fog megjelenni és nem tudom hogy az neki (5 éves) való-e.
2014. aug. 17. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én egy felnőtt (de lélekben gyerek!) Transformers rajongó vagyok, de nekem tetszett a Mentő Botok első évada, amit a Minimaxon láttam. Azt tudom, hogy a rajongók közt a sorozat nem túl népszerű, mivel ők azt szeretik, ha a Transformers rajzfilmek durvák, erőszakosak és tele vannak öléssel. A Transformers: Prime (aminek a Mentő Botok tulajdonképpen a "leágazása" volt) például ilyen volt, de felmérések szerint a Mentő Botok népszerűbb volt a gyerekek között.

A 2015-ben induló új sorozat folytatás (Transformers: Robots in Disguise) sokkal vidámabb és gyerekbarátabb lesz, mint a TF: Prime. Hogy mennyire, azt egyelőre nem lehet tudni, de én arra számítok, hogy olyan lesz, mint egy átlagos akció-vígjáték rajzfilmsorozat. Ha ez nem jön be, akkor lesz még a Mentő Botoknak két további évada is. A második évadot most vetítik Amerikában, remélhetőleg előbb-utóbb eljut a magyar csatornákra is.

2014. aug. 18. 13:55
 2/2 anonim válasza:
100%
ŰRDONGÓNAK olyan a feje mint egy darázsnak(kicsit vicces)
2015. febr. 10. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!