Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ciki, hogy 12...

Szerintetek ciki, hogy 12 éves vagyok,6. osztályos és nézem a Minimax-on a Transformers Mentő Botok c. mesét?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 15:41
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem.Én 13 éves vagyok, nézem a DisneyChannel-t meg néha a Minimax-ot is.Ennek ellenére sok mindenki érettnek tart.
2014. febr. 15. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Igen. De nem azért, amiért meséket nézel, hanem azért mert ezek agymosó mesék. Inkább olvass népmeséket, népek meséit.
2014. febr. 16. 09:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki. Nekem is tetszett, pedig huszonéves vagyok, és sok felnőtt Transformers rajongóról tudok, aki szintén nagyon élvezte. Sőt, a rajzfilm készítői nemrég közölték egy interjúban, hogy felméréseik szerint sok idősebb gyerek nézi a rajzfilmet, holott eredetileg óvodáskorúaknak készült.

Az interjú szerint Mentő-Botok (és az Én kicsi pónim) sikere arra sarkallja a készítőket, hogy a következő Transformers rajzfilmsorozatot is hasonlóan vidámra és mókásra csinálják, hogy kicsik és nagyok egyszerre élvezzék.

2014. febr. 16. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne az? Van egy barátnőm, aki kicsivel még idősebb is nálad, Transformerses pólóban jár még suliba is. :D
2014. febr. 17. 00:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor nem fogok félni ettől.Mert hát én nagyon-nagyon szeretem a Transformers Mentő Botokat.Csak sajnos vége lett.:(
2014. febr. 18. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Igazából még nincs vége, Amerikában nemsokára kijön a második évad. Nem tudom, hogy az amerikai rajzfilmek milyen gyorsan jutnak el a magyar Minimaxra, de valamikor remélhetőleg itthon is adni fogják.
2014. febr. 18. 21:21
 7/12 anonim válasza:
100%
Abszolúte NEM. Én 43 éves vagyok és szinte minden nap leülök megnézni a lányommal együtt. :)
2014. febr. 20. 08:36
 8/12 Barnika2002 válasza:

Én nekem is nagyon tetszik és szerintem nem ciki.

Én már az összes létező transformersekről szóló sorozatot láttam. A Prime utolsó részeit kivéve.

2014. febr. 22. 10:35
 9/12 anonim válasza:
Én nem nézem, de mást szoktam. Én pl. A Madagaszkár pingvinjet szoktam nézni. :-) 27/f
2014. febr. 22. 10:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. márc. 2. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!