Vámpírnaplók, Stelena rajongók?
Figyelt kérdés
Csak, én utálom annyira Elenát, amióta Damonnal van? ÁÁÁÁÁÁ Nagyon idegesít ez a páros, ink. Stelena, de akár Matt. Bárki csak ne Damoon lenne, az akit választ. Valamikor nem szakítanak véletlenül?:D2014. aug. 10. 15:21
1/4 anonim válasza:
Hol ttartasz a sorozatban? Meddig láttad? :D
2/4 A kérdező kommentje:
5 évad 4. rész, de folyamatosan nézem minden nap és nem bírok leálni :D xD
2014. aug. 14. 19:58
3/4 anonim válasza:
Én eleinte demnért voltam oda,de most amióta damonnal azóta utálom. Viszont nagyon bírom damon beszólásait. Nagyon cuki,de attól elenának stefannal kéne lennie damonnak meg carolinnell
4/4 anonim válasza:
Hat pont h nem ... Damon hamarabb ismerte meg elenat csak ezt kitoroltette vele es annak ellenere h damon "rossz" dolgokat tett elena bele szeretett... Mikor rebeka megigezte oket h igazat mondjanak elena elmondta h szereti stefant de mar nem szerelmes bele es elmondta h damont szereti es caroline mar az elso reszbe mondta h "juliusba lesz az eskuvo" stefannal csak ugye stefan kathrin miatt elena irant erdeklodott... De miutan caroline atvaltozott vampirra nagyon jol kijottek stefan sokkal jobb kedvunek latszott vele es elena ugyan igy damonnel... Amig stefannal volt addig kb ez a fajdalmas szerelem ment nem lattam a boldogsagot amit caroline es stefan pillanataikor v elena es damon pillanataikor lattam mikor elena vampir lett annyira erosen szerette damont h letre jott a sarjkotodes... Es miutan elmult akkor is damonnel maradt! Es meg lexi es utalgatott stefannak carolinra sztem nagyon jo a steroline paros es a Delena par!! Remelem az utolso evadban stefan es caroline beteljesitik szerelmuket ah elena es damon is ! Egyebkent a 7. Evad nagyon ugy lett vege h sterolinet fogunk latni... Meg am is csak en lattam h mikor elena stefannal csokolozott akkor az esetek legtobb reszeben fajdalmas pofakat vagtak?! De mikor damonnel volt akkor szenvedelyes szerelmes volt! Stefan es elena azert voltak egyutt mert a serulekeny elenanak jol jott a joszivu gondoskodo stefan es mikor kiderult h megmentette akkor megjobban csak ezwrt maradtak egyutt stefan pedig szerette kathrin jo oldalat es ezert ragaszkodott elenahoz... Meg az az ismetlodeses cucc miatt is... Szal ha igaaz szerelmet akarnak megjeleniteni a remdezok akkor marad a delena statusz es steroline paros am is mikor tancolt caroline es stefan es arrol beszelgettek h stefan h fog tovabb lepni elenan akkor caroline olyasmit mondott h lassan es beleszeretve masba es eszre se fogja venni mire felfogja es naluk vegig ez lathato mikor stefan tanitotta carolinet a vampireletmodra mikor tancoltak beszeltek a kozos pillanataikba mindig es remelem h a 8. Evadba teljesulni fog amit caroline josolt es tenyleg lesz eskuvo juliusba ... Am megertelek titeket is stelena fanokat hisz o volt az elso meg o segitette at meg stefan nagyon jo meg minden (kiveve ha kikapcsol.. Persze azt hidegen hagyjuk...) de ha ezt a logikat kovetitek akkor igazabol damonnel hamarabb talalkozott a megtort lelku elena elott talalkoztak akit nem ert trauma es ahhoz kepest h idegenek voltak egymasnak jol kijottek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!