Csak én vagyok úgy, hogy szerintem Damon helyesebb, meg jobb fejebb, mint Stefan de mégis Stelena párti vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintem Elenához jobban illik Stefan,aki rendes meg jószívű,bár valahogy Damon "igazibb" személyiség:D2014. jan. 7. 14:49
1/3 anonim válasza:
Nem tudom,de Stefan nekem inkább nyálgép,arról nem is beszélve,hogy ha megnézzük a múltját akkor nem igazán lehet jószívűnek nevezni.
2/3 anonim válasza:
én is úgy vagyok vele, hogy Damon sokkal jobb...de Elenához szerintem is Stefán illik jobban :)
3/3 A kérdező kommentje:
1-es,épp azért mondom,hogy Damon igazibb személyiség.Igen,igaz,hogy a múltjában sok hibát követett el,de utána megváltozott.Inkább a jófiú kategóriába tartozik-szerintem.-Ezért is illik Elenához..
2014. jan. 7. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!