Ti kinek szurkoltok? Damonnek vagy Stefannak?
Figyelt kérdés
Én Damont sokkal jobban szeretem mint Stefant,de mégis Stelena fan vagyok.Bár az utobbi időben Elkezdtem szurkolni a Stefan + Katherina párosnak.Ti véleményetek?2013. dec. 28. 18:42
3/17 FannaL válasza:
Delena, de régebben nagyon Klaroline fan voltam.. :D
4/17 A kérdező kommentje:
3-as én is:D amúgy szerintem alapból Stefan és Elena meg Damon és Katherin illik össze,de most 2-es veled értek egyet.
2013. dec. 29. 09:42
5/17 anonim válasza:
Én amióta nézem a sorozatot, mindig is Stefannak "szurkoltam". Az ő szerelmük meg is valósult, imádtam őket. A szakításuknál be is könnyeztem rendesen.. Damont az elején nem szerettem. Mindig Stelena útjába állt, engem nagyon idegesített. Most ugye együtt van Elenával, látszik, hogy szereti Elenát.. Aranyosak. Elena viszont nem igazán tudja eldönteni, hogy Stef vagy Damon. De majd meglátjuk.. STELENA INFINITY AND BEYOND ♡
6/17 anonim válasza:
Damonnak szurkoltam régen,de már számomra annyira szappanopera szerű,hogy inkább egy Katherine+Damonnek örülnék.
7/17 anonim válasza:
Stefan és Elena & Damon és Katherin
Stefant nem szeretem, Elena egy szendeszűz, ők így tökéletesen eléldegélnének együtt örökre. :D
8/17 A kérdező kommentje:
:DD
2013. dec. 30. 16:21
9/17 anonim válasza:
Damon+Elena szálat kimeritették rendesen!:3
Marad a Stefan+Kate :)) Elena meg eléldegélhet Aaronnal :)
10/17 anonim válasza:
Hmm szerintem a Walking dead idén is nagyon jóra sikeredett *-* csak kár, hogy sokat kell várni ünnepek után, hogy újra elkezdjék :(, nos nekem nagyon bejön a Walking dead, kár, hogy csak 7 millióan nézték meg a 2. évad 1. részét :s többeknek látni kellett volna, a cselekmény jól kidolgozott és nem elhanyagolt sorozat, mint a többi szappanopera jellegű izébizé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!